De winnaars van All About Photo magazine #14 Colors

Arlaine van Huffelen 527 0
De wereld zit vol met kleuren. All About Photo Magazine onderstreept dit nog eens met een wedstijd voor kleurenfotografie. De winnaars zijn bekend en wij willen deze kleurrijke meesterwerken even met je delen.

De winnaars

Op de eerste plek staat Paul Brouns met zijn project ‘Urban Tapestries’. Deze Nederlands fotograaf heeft deze rode flat gefotografeerd. Maar wat de foto zo bijzonder maakt is het effect van de reflectie van de zon op het gebouw ertegenover, wat geprojecteerd wordt op het rode gebouw. 

Op de tweede plek staat Forrest Walker uit Amerika met zijn project genaamd: In Living Color. De foto is genomen in Accara, Ghana in de wijk Bukom. De doos lijkt bijna te verdwijnen in de gele kleur van het gebouw achter hem. 

Frank Herfort uit Duitsland is op de derde plek geëindigd met zijn ‘Soviet Metro’ project. Dit is het metrostation Vidubichy in Kiev. Behalve de mooie kleuren zijn ook de texturen en patronen in deze foto prachtig om te zien.

Andere kandidaten

Behalve de prachtige foto’s van de top drie zijn er nog veel meer prachtige foto’s gemaakt. Wij hebben er nog drie uit gepakt voor een extra momentje in de spotlight.

Marco Jongsma uit Nederland heeft dit macrobeeld van een diacamma mier in Battam, Indonesië gemaakt. 

Azim Khan Ronnie uit bangladesh heeft deze prachtige luchtfoto gemaakt van de oogst van rode pepers. 

Graig Bill uit Amerika heeft deze prachtige foto van de sterrenhemel gemaakt.