Vanavond Het Perfecte Plaatje op RTL4

Redactie 434 0
Het Perfecte Plaatje van RTL4 begint vanavond! Acht bekende Nederlands gaan onder leiding van Tijl Beckand de strijd aan wie van hen de beste fotograaf is.

Deelnemers Het Perfecte Plaatje, seizoen 3

Dit jaar zijn het zangeres Elle Bandita, actrice Marlijn Weerdenburg, visagist Mari van der Ven, tv-persoonlijkheid Patty Brard, topkok Herman den Blijker, presentatrice Lieke van Lexmond, cabaretier Ruben van der Meer en musicalster Jim Bakkum die om de hoogste eer strijden. Topfotografen zullen de kandidaten begeleiden en beoordelen. Vanaf vanavond is Het Perfecte Plaatje acht weken lang iedere woensdag om 20.30 uur te zien op RTL4.

Sponsoren Kamera Express en Canon

Het Perfecte Plaatje wordt gesponsord door Canon. Kamera Express is partner. Klanten die tot eind januari bij Kamera Express een geselecteerd Canon-artikel kopen, krijgen daar van ons giftbox met leuke cadeaus bij. Denk aan een gepersonaliseerde camerariem bij de Canon EOS 5D Mk IV of de EOS 6D Mk II. Bij aanschaf van een van deze full-frame camera’s krijgt de klant ook een masterclass van een bekende fotograaf naar keuze. De mooiste foto’s die hij of zij met de nieuwe aanwinst maakt, kunnen afgedrukt worden in een gratis Canon Irista HD fotoboek.

Bij aanschaf van geselecteerde Canon objectieven kunt u rekenen op een gratis protectiefilter, toegang tot de Kamera Express Academy vol leerzame videocursussen en een gratis Irista HD Boek. Klanten die een lens kopen krijgen ook een pasje waarmee ze bij alle winkels van Kamera Express in Nederland gratis een fantastische Canon lens kunnen huren. Het is dus echt de moeite waard in de actieperiode bij een van onze 18 vestigingen in Nederland binnen te stappen!

Kijk voor meer informatie op de website van Kamera Express.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie