Tweede editie Haute Photographie succesvol verlopen

Redactie DIGIFO... 593 0
De tweede editie van Haute Photographie in Rotterdam is succesvol verlopen. De fotografiebeurs met een boutique-sfeer kende groei in bezoekers waarbij met name het publieksprogramma zeer veel interesse kende vanuit het publiek.

Haute Photographie vond plaats van 8 tot 11 februari in LP2 in Las Palmas, Rotterdam, en bood plaats aan een handvol galerieën om werk tentoon te stellen van meer dan 30 nationale en internationale fotografen.

Deelnemers dit jaar waren Bildhalle (Zurich), Cokkie Snoei (Rotterdam), Galerie Esther Woerdehoff (Parijs), Dorothée Nilsson Gallery (Berlijn), Howard Greenberg Gallery (New York), Ibasho Gallery (Antwerpen), Kahmann Gallery (Amsterdam), mc2gallery (Milaan), NOOR (Amsterdam), Torch Gallery (Amsterdam), The Ravestijn Gallery (Amsterdam) en Galerie Wouter van Leeuwen (Amsterdam).

Succesvolle tweede editie Haute Photographie

Tijdens de tweede editie bezochten meer dan 6000 mensen de unieke fotografiebeurs. Ruim 120 werken werden verkocht, waaronder zowel vintage werken als moderne fotografie. Populair was het openbare interview van Wilfried de Jong met Stephan van Vleteren, maar ook het kinderprogramma op de zondag deed het zeer goed.

De beurs overtrof de verwachtingen van mede-oprichter Roy Kahmann. ‘Waar ik met name trots op ben is het programma van Haute Talent, waar zes jonge artiesten hun werk toonden en meerdere werken verkochten terwijl een groot publiek kennis met hun werken maakten.’

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie