Transcontinenta-toptas: Peak Design Everyday Messenger V2

Geert van der Klugt 397 0
Daar is 'ie dan. Bagheads, stadswolven en mobiele fotografen opgelet: de Peak Design Everyday Messenger V2 is onlangs geopenbaard.

Peak Design Everyday Messenger

De inmens populaire Peak Design Everyday Messenger bags zijn ontworpen voor de fotograaf, reiziger, ‘urban commuter’ en iedereen die van mooie tassen houdt. De Everyday Messenger 13" en 15” van Peak Design zitten vol met slimme functies om tegemoet te komen aan je dagelijkse behoeften en zijn meer dan uitsluitend een ultra moderne cameratas. Ondanks, of dankzij, de populariteit van deze tassen onder een brede groep gebruikers zijn er toch nog wat slimme verbeteringen aangebracht aan de Everyday Messenger V2.

Verwijder de verdelers als je liever boeken of je ‘overnight’ bagage wilt meenemen. Je laptop kan in een apart gewatteerd vak, inclusief een extra interieur voor je tablet of belangrijke documenten, aan de achterzijde worden opgeslagen. Je sleutels kun je handig en veilig opbergen dankzij de verborgen sleutel/ID bevestiging voorzien van een Peak Design anker koppeling in één van de zijvakken.

Voor slecht weer hoef je echt niet bang te zijn, want the Everyday Messengers zijn gemaakt van weerbestendige gewaxt 500D Kodra synthetisch canvas en de ritsen zijn weerbestendig plus stress punten zijn extra versterkt. Het ‘MagLatch’ verstelbare vergrendelingssysteem maakt het mogelijk je tas uit te breiden zonder verlies van de mooie vorm. Twee speciale Capture clip bevestigingspunten en een rits aan de bovenkant maken een snelle toegang tot je camera simpel mogelijk. 

LEES OOKSchimmel van je lens verwijderen

Verbeteringen:

  • Pass-trough om de tas op de handel van de koffer te schuiven.
  • Verbeterde dividers zorgen voor handigere verdeelmogelijkheden van je spullen.
  • Vakken aan binnenkant zijn aangepast in stof en daarmee waterdicht gemaakt.
  • Verbeterde nylon canvas buitenkant, daarmee verbeterde waterdichtheid en betere uitstraling.
  • Vakken aan zijkanten van de tas zijn wijder gemaakt en magnetisch gemaakt ten behoeve van gebruiksgemak.

De vernieuwde Peak Design Everyday Messenger is te bestellen op diverse, Nederlandse camera-webshops, of op locatie, bij onder andere Kamera Express en CameraNU. 

afbeelding van Geert van der Klugt

Geert van der Klugt | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Geert