Tamron Winter Cashback is verlengd tot eind februari!

Redactie DIGIFOTO Pro 2179
Ondanks dat de wintersport plannen niet door kunnen gaan is er genoeg te doen in winterse omstandigheden. Lekker naar buiten met je camera bijvoorbeeld. Genoeg om van te genieten met alle prachtige verschijnselen die de wintermaanden met zich mee brengen. En als het koude weer je toch tegenhoudt heeft Tamron een hartverwarmende Winter Cashback om je net dat extra zetje te geven. 

Tamron creëert sinds 1950 objectieven en dat doen ze niet onverdienstelijk. De drie award winnende Sony FE-objectieven van Tamron zijn geselecteerd voor de Winter Cashback actie. De 17-28mm F/2.8 Di III RXD, 28-200mm F/2.8-5.6 Di III RXD en 70-180mm F/2.8 Di III VXD. Op deze drie populaire Tamron objectieven voor Sony E-mount camera’s kan je nu tot 100 euro cashback krijgen. Dus we hebben deze drie objectieven even voor je op een rijtje gezet.

Tamron 17-28mm F/2.8 Di III RXD

Het objectief is voor zowel creatieve foto- als videografen. Het beschikt over een lichtsterke ultra-groothoek zoom en een snelle en stille RXD-autofocus motor, welke ook perfect is voor video. Met Fast Hybrid AF, Eye AF en DMF is het objectief compatibel. Een minimale scherpstelafstand van slechts 26 centimeter, hoge beeldkwaliteit gecombineerd met een fraaie bokeh waar dit Tamron objectief aan voldoet. Het objectief is geschikt voor Full-Frame en APS-C Sony E mount camera’s en heeft een Fluor-coating op frontlens en weerbestendige constructie. 

Met de EISA AWARD voor 'Best Wide Angle Zoom Lens' op zijn naam, 5 jaar garantie en € 50,- cashback is deze lens een ontzettende goede toevoeging aan je collectie. 

Meer weten over dit objectief? Lees dan ons artiekel in Digifoto pro 5. 2019

Tamron 28-200mm F/2.8-5.6 Di III RXD

De Tamron 28-200mm F/2.8-5.6 Di III RXD is een lichte en compacte all-in-one zoom en met zijn stille en snelle RXD autofocusmotor de volgende stap in ieders fotografische carrière. Het objectief is compatibel met Fast Hybrid AF, Eye AF en DMF en een minimale scherpstelafstand van slechts 19 centimeter. De hoge beeldkwaliteit gecombineerd met een fraaie bokeh, Fluor-coating op frontlens en een weerbestendige constructie maakt dit objectief compleet. 

Bekroond met EISA AWARD: 'Best Travel Zoom Lens' is het voor Full-Frame en APS-C Sony E mount camera’s geschikte objectief een echte aanrader. Met 5 jaar garantie en € 75,- cashback wordt er een stevig setje in de goede richting gegeven. 

Lees ook onze review: Review Tamron 28-200mm f/2.8-5.6 Di III RXD

Tamron 70-180mm F/2.8 Di III VXD

De Tamron 70-180mm F/2.8 Di III VXD is de lichtste en compactste F2.8 telezoom in zijn klasse. Een snelle accurate en stille VXD-autofocusmotor, compatibel met Fast Hybrid AF, Eye AF en DMF en een AF scherpstelling tot 85cm in iedere zoomstand (1:4.6). Met zijn MF stand bij 70mm zoom is dit objectief een creatieve “sweet spot“ macro. Een fluor-coating en weerbestendige constructie, geschikt voor Full-Frame en APS-C Sony E mount. 

Lichter, compacter, sneller; dé nieuwe generatie telezoom, beloond met EISA AWARD: 'Best Telephoto Zoom Lens'. En nu kan je jezelf belonen met € 100,- cashback en heb je ook nog eens 5 jaar garantie. 

Lees ook onze review: Review Tamron 70-180mm f/2.8 f/2.8 DI III RXD

Actievoorwaarden

Via importeur Transcontinenta kan de cashback aangevraagd worden. Op www.transcontinenta.nl/promoties ga je naar de Tamron promotie pagina. Hier klik je op de knop ‘indienen cashback aanvraag’ en word je doorgestuurd naar de speciale Tamron Winter Cashback 2020 pagina. Op deze pagina vul je alle benodigde gegevens in en upload je de gevraagde documenten. Lees en accepteer de actievoorwaarden en druk daarna op de knop ‘verzenden’ om de cashback aanvraag te versturen. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail. De aanvraag wordt daarna gecontroleerd. Bij een correcte aanvraag ontvang je opnieuw een e-mail en krijg je het cashback bedrag binnen 30 werkdagen na de goedkeuring van de cashback aanvraag. De actie is geldig in de periode van 15 november 2020 tot en met 28 februari 2021!

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie