Systeemcamera Markt: 23 mei

Redactie DIGIFO... 1554 0
In de dik tien jaar dat systeemcamera's nu bestaan maakten zij gigantische ontwikkelingen door: de leuke kleine camera's tussen dslr en compact evolueerden razendsnel van 'lekker licht met verrassende kwaliteit' tot superieure body's met uitgebreide toebehoren en high-end professionele mogelijkheden.

Advertorial

Een spiegelloze constructie, minder bewegende delen, lichte uitrusting: innovatieve cameraspecialisten als Olympus en Fujfilm én de grote fabrikanten als Panasonic, Samsung en Sony herkenden snel de enorme voordelen die een dslm-camera (Digital Single Lens Mirrorless) bood ten opzichte van traditionele dslr's. Het zijn dan ook niet toevallig deze vijf pioniers die zaterdag 23 mei het middelpunt van de grote Systeemcamera Markt vormen.

Foka Systeemcamera Markt

Waarom een Systeemcamera Markt?

Kenmerkend voor een 'markt' zijn demonstrateurs met parate kennis, alle gelegenheid om alle producten direct te kunnen vergelijken en mooie aanbiedingen. Tijdens deze markt biedt Foka Superstore samen met meer dan tien leveranciers, inclusief specialisten voor al je vragen, een uniek overzicht met de volledige productline-up van alle aanwezigen. En verder kun je natuurlijk uitgebreid testen, kijken & vergelijken – en profiteren van speciale acties, voordeelbundels en hoge inruilprijzen!

Highlights

Wat kun je allemaal bekijken op de Systeemcamera Markt? Een overzicht van de hoogtepunten:

  • De Olympus OM-D E-M5 Mark II met uniek High Res Shot en vijf-assige beeldstabilisatie, het topmodel OM-D E-M1 en natuurlijk ook de aller- aller- allernieuwste M-Zuiko-objectieven.
  • Fujifilm's topper X-T1 met unieke elektronische zoeker, de nieuwe X-A2 met kantelbare display, de fameuze X-Pro1 en fraaie Fujinon 16-55 f/2.8 & 50-140mm f/2.8 en veel meer objectieven.
  • Van Lowepro onder andere de veelzijdige, slim toegankelijke ProTactic rugzakken. Ideaal voor actieve en professionele fotografen en filmers.
  • De Sony nieuwe A7 II met fullframe 24,3-megapixelsensor en stabilisatie over vijf assen, de snelle A6000, onder andere de lichtsterke nieuwe 28mm f/2 en 35mm f/1.4 groothoeken plus een allround 24-240mm-zoomobjectief.
  • Panasonic's award winnende Lumix GM5, GX7 met kantelbare zoeker en display, topmodel GH4 met 4K-video naast lichtsterke objectieven zoals de nieuwe 42,5mm f/1.7 en de 30mm f/2.8 macro.
  • Samsung met de NX1, het supersnelle Pro-model, de nieuwe NX500 met 28,2 megapixels en beiden met 4K video! Maar ook de lichtsterke 16-50 f/2.8 en 50-150mm/f2.8 Premium S-objectieven.

Omschakelen? Uitbreiden? Upgraden?

Ontdek zelf het fantastische potentieel van de nieuwste dslm-camera's met grote sensor, 4K-video, briljante zoekers en lichtsterke objectieven. Daarnaast tref je een uitgebreid aanbod aan accessoires, zoals slim ontworpen tassen van Lowepro en Thinktank, fraaie lichtgewicht designstatieven van Sirui, compactflitsers van Nissin en alle filters van Haida, Hoya en Rodenstock!

Kom dus combineren, proberen en profiteren in de Foka Superstore op 23 mei 2015!

Kijk op de website van foka.nl voor het adres, tijden van de markt en actuele aanbiedingen.

De volgende merken zijn met hun demonstrateur te vinden op de markt:

Foka Systeemcamera Markt - Merken

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie