Syrp's nieuwe Genie II

Syrp introduceert de Genie II

Jasper Bol 530 0
Na het succes van Genie komt Syrp nu met de Genie II. Nog net zo draagbaar en gebruiksvriendelijk als zijn voorganger, maar met meer functies en mogelijkheden.

De eerste Genie werd gelanceerd na een ongekend succesvolle campagne op de Kickstarter. Filmmakers kunnen met de Genie prachtige bewegende timelapse beelden opnemen. Die filmmakers kunnen zich nu gaan verheugen op een geheel nieuwe en verbeterde versie van de Genie, de Genie II.

Bij de ontwikkeling van de Genie II heeft Syrp ervoor gezorgd dat het apparaat nog net zo draagbaar en gebruiksvriendelijk is als de eerste uitvoering. De grootste vooruitgang: de opvolger de Genie II is uitgerust met Bluetooth, WiFi en USB-C waardoor besturing via de camera en een app nu tot de mogelijkheden behoort. 

Sterker, stiller en sneller

Net als de eerste versie bestaat de Genie II uit twee modules, lineair en pan tilt. Door de twee modules samen of apart van elkaar te gebruiken, kun je filmopnamen maken met een, twee of drie bewegende assen. De Genie II is geschikt voor montage op onder meer dollies, sliders en statieven. Het nieuwe design van de Genie is sterker, stiller en sneller dan het oorspronkelijke ontwerp, maar is nog steeds gemakkelijk mee te nemen. 

De Genie II wordt in juni 2018 verwacht, maar kan nu al op de website van Syrp worden besteld

Kijk voor alle nieuwe mogelijkheden van de Genie II en de prachtige opnamen die je er mee kunt maken, het volgende filmpje: 

afbeelding van Jasper Bol

Jasper Bol | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jasper