Spotlight Weekwinnaar

Spotlight Weekwinnaar #6 - 2018

Sanne van de Wijngaard 1258
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Dit keer wint de gelukkige 2 artikelen van Peak Design!

Spotlight Weekwinnaar #6 - 2018

Weekwinnaar: Marco De Waal

Deze week wint deze geweldige zwart wit foto van model Laura. Gefeliciteerd Marco!

Prijs:Slide Lite & Capture Camera Clip van Peak Design

Slide Lite
Maak kennis met de Slide Lite camerariem van Peak Design. Een veelzijdige en stijlvolle camerariem, geschikt voor mirrorles en lichte DSLR camera’s. De camerariem is verstelbaar in lengte van 99 tot 145 centimeter en kan ook als sling- of schouderriem gedragen worden. 

Capture Camera Clip
De volledig nieuwe Capture Camera Clip is de veiligste, handigste en meest toegankelijke manier om uw camera te dragen. In tegenstelling tot een camerariem, houdt Capture uw camera onbeweeglijk stabiel tijdens het wandelen, fietsen of bewegen door de studio. En de nieuweCapture zorgt ervoor dat uw camera onmiddellijk toegankelijk is met één klik op de knop.

Ook winnen?

Wil je kans maken op een toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.