Spotlight Weekwinnaar

Spotlight Weekwinnaar #5 - 2018

Sanne van de Wijngaard 1348
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Dit keer wint de gelukkige tickets voor Haute Photographie!

Spotlight Weekwinnaar #5 - 2018

Weekwinnaar: Rob Visser

Deze week wint een mooie sfeervolle plaat van deze prachtige heksenboom in Bladel. De contrasten, compositie en de sfeer zijn prachtig! Gefeliciteerd Rob!

Prijs: 2 tickets voor Haute Photographie

Haute Photographie is een uniek fotografie-evenement waarbij een divers en interessant programma  om een groepsexpositie van maar liefst 65 verschillende internationale artiesten is gebouwd. Zowel oude als nieuwe fotografie wordt getoond en je kunt werk zien van aanstormend talent, maar ook van grootmeesters in de fotografie. Haute Photographie brengt een unieke groep van internationale galerieën samen. Daarbij is er ook een fascinerend educatief programma dat samen met het Nederlands Fotomuseum wordt verzorgd, een hoogwaardige boekenmarkt en allerlei andere interessante en fascinerende fotografie-gerelateerde activiteiten. Haute Photographie is een ontmoetingsplek voor artiesten, curatoren, verzamelaars en liefhebbers van goede fotografie.

Donderdag 8 tot en met zondag 11 februari in LP2 in Rotterdam.

Meer info: Haute Photographie

Ook winnen?

Wil je kans maken op een toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.