Spotlight Weekwinnaar

Spotlight Weekwinnaar #3 - 2018

Sanne van de Wijngaard 1355
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Dit keer wint de gelukkige tickets voor de film De Wilde Stad!

Spotlight Weekwinnaar #3 - 2018

Weekwinnaar: Amanda van den Berg

Deze week gaan we voor de optische illussie! Deze mooie plaat is gemaakt door Amanda van den Berg en de vormen spraken ons meteen aan. Dit is een top-foto! Gefeliciteerd!

Prijs

De winnaar wint een prachtige prijs. Amanda mag gaan genieten van stadse wildernis in de bioscoop. In de film 'De Wilde Stad' wordt het leven van verschillende wilde stadsbewoners gevolgd door de prijswinnende crew van de film 'De Nieuwe Wildernis'. Want de stad krijgt vanuit die invalshoek opeens een heel nieuwe en fascinerende dimensie. De makers: 'De stad verdringt of vervangt niet de natuur, het is natuur. De forenzende patatmeeuw en de vinexvos zijn net zo wild en bijzonder als de zeehond en de panda.'

Amanda wint twee tickets voor 'De Wilde Stad'. Gefeliciteerd met deze mooie prijs!

 

 

Ook winnen?

Wil je kans maken op een toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.