Weekwinnaar

Spotlight Weekwinnaar #02 - 2019

Christel de Wolff 741 0
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een toffe prijs. Dit keer wint de gelukkige twee tickets voor Haute Photographie.

Spotlight Weekwinnaar #02 – 2019

Deze week kozen we voor het beeld van Silvia Dubois

Waarom dit beeld?

Deze week vroegen we jullie om reportagefotografie in te sturen. We ontvingen vele sprekende foto's van publieke aangelegenheden zoals demonstraties en evenementen. Sommigen kozen er voor om juist een intiem verhaal te vertellen, op reis of in eigen huis of woonplaats. Hoewel de foto's weldegelijk een verhaal vertelden, zoals we gevraagd hadden, leken veel foto's ondoordacht als het op compositie aankwam. In deze foto van Silvia komen echter het verhalende aspect en de creatieve inval samen. Door met tegenlicht te fotograferen, ontstaat er een mooi silhouet waarin de arbeiders bezig zijn. Bijzonder detail: de witte strepen op het zwarte asfalt staan in contrast met de zwarte lijnen van de stellage tegen de lichtgrijze achtergrond.

Silvia mag zichzelf weekwinnaar noemen en wint twee tickets voor Haute Photographie. Gefeliciteerd!

Ook weekwinnaar worden?

Wil je weekwinnaar worden en kans maken op een toffe prijs? Hou dan onze weekopdracht goed in de gaten en ga er mee aan de slag.
Kijk voor inspiratie vooral ook in onze Lezersgallery.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel