Lezersfoto

Spotlight 9 juli 2018

Christel de Wolff 676 0
Het lijkt wel een schilderij van een oude meesterschilder, deze foto van Christophe Fruyt. Vandaag staat hij in de Spotlight. Hier lees je waarom.

Dagelijks krijgen wij vele foto's toegezonden in onze lezersgallery. Elke dag kiezen we een foto uit die we zowel op onze website als op social media in de schijnwerpers zetten. 

Vandaag zetten we in de Spotlight: Christophe Fruyt

De foto heeft iets schilderachtigs vanwege het diepe zwart, de manier waarop het licht op het onderwerp valt en het bijzondere kleurenpalet dat gebruikt is. Tegelijkertijd is de bloem zo hyperrealistisch weergegeven dat het van extreem veel talent zou getuigen als je zo zou kunnen schilderen. Maar ook als foto is het natuurlijk een indrukwekkend beeld. De bloem met zijn bijzonder kronkelige vormen is uiterst nauwkeurig vastgelegd en is mooi omsloten door het kader. Prachtig gedaan, Christophe! 

Eerder in de Spotlight

Spotlight 6 juli 2018
Spotlight 7 juli 2018
Spotlight 8 juli 2018

Gallery

Jij kunt jouw foto ook uploaden in onze lezersgallery! Hiermee maakt ook jouw foto kans om uitgelicht te worden. Daarnaast kiezen we ook iedere editie een aantal lezers uit voor onze Spotlight in DIGIFOTO Pro magazine.

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel