Lezersfoto

Spotlight 8 juli 2018

Christel de Wolff 614 0
De Zaanse Schans, raken we er ooit op uitgekeken? Vandaag in de Spotlight: Martijn van der Nat. Lees hier waarom we zijn foto van dit fotogenieke stukje Nederland zo mooi vinden!

Dagelijks krijgen wij vele foto's toegezonden in onze lezersgallery. Elke dag kiezen we een foto uit die we zowel op onze website als op social media in de schijnwerpers zetten. 

Vandaag zetten we in de Spotlight: Martijn van der Nat

We raken nog niet uitgekeken op de vele foto's in onze lezersgallery waarin de groene molentjes schitteren. Martijn laat zien waarom niet. In zijn foto staat de prachtige kleurencombinatie centraal. De reflectie in het rustige water is natuurlijk fantastisch. Extra bijzonder is de voorgrond. Martijn heeft bewust een groot stuk van het trottoir meegenomen in zijn staande beeld, zodat de met mos begroeide straatstenen extra diepte geven aan het beeld. 

Eerder in de Spotlight

Spotlight 5 juli 2018
Spotlight 6 juli 2018
Spotlight 7 juli 2018

Gallery

Jij kunt jouw foto ook uploaden in onze lezersgallery! Hiermee maakt ook jouw foto kans om uitgelicht te worden. Daarnaast kiezen we ook iedere editie een aantal lezers uit voor onze Spotlight in DIGIFOTO Pro magazine.

 

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel