Lezersfoto

Spotlight 10 juli 2018

Christel de Wolff 279 0
Bambi en zijn familie kijken nieuwsgierig de camera in. Vandaag staat deze foto van Jaap van den Helm in de Spotlight. Hier lees je waarom.

Dagelijks krijgen wij vele foto's toegezonden in onze lezersgallery. Elke dag kiezen we een foto uit die we zowel op onze website als op social media in de schijnwerpers zetten. 

Vandaag zetten we in de Spotlight: Jaap van den Helm

 

Het tafereel met de overstekende herten die nonchalant richting de camera kijken is adembenemend. De fotograaf weet wat hij doen moet om de hertenfamilie niet te laten schrikken. Daarnaast is het licht en de compositie ook haast te mooi om waar te zijn met de bomen aan weerskanten van het kader en de weg die opgaat in de vroege ochtendmist. De kleuren zijn warm, zoals een ieder zich zou moeten voelen bij de aanblik van deze prachtige dieren. Prachtig gedaan, Jaap! 

Eerder in de Spotlight

Spotlight 7 juli 2018
Spotlight 8 juli 2018
Spotlight 9 juli 2018

Gallery

Jij kunt jouw foto ook uploaden in onze lezersgallery! Hiermee maakt ook jouw foto kans om uitgelicht te worden. Daarnaast kiezen we ook iedere editie een aantal lezers uit voor onze Spotlight in DIGIFOTO Pro magazine.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel