Sirui Pro Filter Kit

Sirui stelt Mike Muizebelt pro filter kit samen

Redactie DIGIFOTO Pro 1099
Sirui heeft in samenspraak met professioneel natuurfotograaf Mike Muizebelt een Pro filter kit samengesteld. Met deze kit kan je meteen aan de slag om je landschapsbeelden te verbeteren.

De Sirui set bestaat, los van de 100mm filter houder, uit een Circulair Polarisatie Filter (82mm schroefdraad), Adapter ringen (82mm naar 67mm, 82mm naar 72mm, 82mm naar 77mm), een ND18 Nano S-PRO MC 100x100mm (Duits Schott Plate Glass B270), een GND Hard 0.9 Nano S-Pro Ultra Slim 100x150mm (Duits Schott Plate Glass B270) en een GND Soft 0.6 Nano S-Pro Ultra Slim 100x150mm (Duits Schott Plate Glass B270).

Mike Muizebelt pro filter kit

Lees ook: Werken in een vierde dimensie met nieuwe Sirui kop

Mike Muizebelt is full-time professioneel natuurfotograaf met een uitgesproken passie voor reisfotografie, met name op het Afrikaanse continent. Naast Sirui, is hij eveneens ambassadeur van Pentax

Lees ook: Lees ook: De PENTAX-D FA* 50mm f/1.4 SDM AW in de praktijk 

Mike Muizebelt pro filter kit

Lees ook: 'Durf af te wijken van platgetreden paden'

Nadat Mike kennis gemaakt had met de goede optische eigenschappen, zowel in scherpte als kleurechtheid, van de Sirui 100mm filters, reisde hij met een set af naar Afrika. Hier bleek dat deze filters ook bij dagelijks gebruik garant staan voor goede resultaten. In samenwerking met Sirui is er nu een speciale Pro kit samengesteld waarmee je gelijk aan de slag kan om je landschapsbeelden te verbeteren.

Mike Muizebelt pro filter kit

Beeld: © Mike Muizebelt

 

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie