Singapore timelapse van Keith Loutit

Singapore timelapse van Keith Loutit

Redactie DIGIFO... 1843 0
Op onze website komen regelmatig timelapsevideo's voorbij en in de meeste is zit veel werk en tijd, maar deze timelapsevideo van Keith Loutit spant de kroon. Voor het maken van de video genaamd 'Lion City II' heeft Loulit gedurende drie jaar, ruim 1 miljoen foto's gemaakt.

De video is opgenomen in een span van drie jaar, waarbij Loutit vaak dezelfde plekken bezocht om een unieke kijk te krijgen op de verandering die de wereldstad heeft ondergaan. Zo lijkt het in deze video of gebouwen in één nacht uit de grond gestampt worden worden andere gebouwen binnen een paar tellen met de grond gelijk  worden gemaakt.

Voor deze video  heeft Loutit ruim 1 miljoen foto's gemaakt, maar in de uiteindelijke video zit slechts 25% van deze foto's. Desondanks duurt de video anderhalve minuut langer dan in eerste instantie de bedoeling was.

Kijk ook: Brandon Li maakt bijzondere drone-video van Hong Kong

Keith Loutit

Loutit is een Australische fimmaker, die al een tijd in Singapore woont. Hij werd eerder al bekend door de miniatuur timelapsevideo die hij met een tilt-shift objectief maakte. Voor meer informatie over Keith Loutit kun je kijken op zijn website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie