Scott Kelby, hoe doe je dat in Photoshop? Tijdelijk met speciale DIGIFOTO korting!

Christel de Wolff 4115 0
Scott Kelby, de bestverkopende auteur over fotografische technieken ter wereld, geeft je in dit boek antwoorden op meer dan honderd Photoshop-vragen. Je kan in no-time aan de slag met het bewerken van afbeeldingen in Photoshop.
Dankzij het populaire Creative Cloud-fotografielidmaatschap van Adobe – dat toegang geeft tot zowel Photoshop als Lightroom – kunnen fotografen de kracht van Lightroom verder uitbreiden door over te stappen naar Photoshop, om daar dingen te doen die in Lightroom niet mogelijk zijn (of die in Photoshop sneller, gemakkelijker of beter gaan). Omdat Photoshop zo krachtig is, is het vaak moeilijk om de juiste functie te vinden. Het zal vaak gebeuren dat je iets in Photoshop wilt of moet doen, maar dat het, omdat de gezochte functie ergens diep verborgen zit, bijna onmogelijk is om te achterhalen hoe je dat moet doen, terwijl je zeker weet dat het kan in Photoshop! En uiteindelijk wil je weer snel door met je afbeeldingen. Precies daarvoor is dit boek geschreven: om je snel naar de juiste techniek, instelling, menuopdracht of informatie te loodsen die je nu nodig hebt.

Zo werkt het

Als je iets specifieks wilt doen open je het desbetreffende hoofdstuk (over lagen, afdrukken, problemen oplossen, speciale effecten enzovoort), je zoekt op wat je wilt doen (dat is eenvoudig; elke pagina behandelt slechts één onderwerp) en Scott vertelt je in heldere taal precies hoe het werkt, alsof hij naast je zit. Op die manier kun je snel weer aan de slag. Dit is dus geen boek vol theorie, verwarrend jargon of complexe stappenlijstjes.

Scott Kelby, hoe doe je dat in Photoshop? laat je zien wanneer je op welke knop moet klikken en wanneer je welke instelling moet gebruiken. Zo loop je nooit meer vast in Photoshop. Dit boek wordt je vaste gids voor wanneer je aan de slag gaat met Photoshop. Een verademing om al die hulp onder handbereik te hebben.

Krijg tot en met 30 september 25% korting met de actiecode: DF25

Wil je aan de slag met Photoshop? Tot en met 30 september krijg je 25% korting op dit boek. Gebruik de QR-code of ga naar de actiepagina.

ISBN 9789059409347 
Adviesprijs € 29,95 (gebruik de actiecode voor 25% korting!)

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel