Prachtig breedbeeld schieten van fantastische landschap? Dat kan jij ook.

Aanrader: leer van de besten met 'Landschap & architectuur' van Van Duuren

Redactie DIGIFO... 331 0
Je ziet een prachtige foto van een adembenemende zonsopkomst of van een indrukwekkend gebouw gemaakt door een professionele fotograaf. In alle ‘eenvoud’ van deze onderwerpen zou je kunnen denken: ‘dat kan ik ook’. En dat is ook zo, jij kunt dat. Van Duuren helpt met 'Landschap & architectuur'.

Maar dan moet je wel op hetzelfde moment, met hetzelfde gereedschap, op dezelfde plaats, met dezelfde kennis en dezelfde voorbereiding de ontspanner van je camera indrukken. Sta je met je camera een metertje naar links of ben je een minuut later, dan zal de foto niet van diezelfde weergaloze kwaliteit zijn als het beeld dat je voor ogen hebt.

LEES OOK: Sony ontvangt record aantal TIPA awards

In dit boek, met prachtig en inspirerend beeldmateriaal van Bas Meelker, komen alle aspecten aan de orde (gereedschap, instellingen, techniek, compositie, fotobewerking en fotomontage) om je te helpen met ‘voorbedachte rade’ die foto te maken die je wilt maken. Zo kom je zelden voor verrassingen te staan. Je hoeft nooit meer onverrichter zake terug naar huis; iets wat veel argeloze landschaps- en architectuurfotografen regelmatig overkomt.

Prijs: € 32,99
Auteurs: Bas Meelker en Pieter Dhaeze
Uitgever: Van Duuren Media
Verkrijgbaar in de boekhandel, cameraspecialzaak en online.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie