De Maasstad in zwart-wit

Rotterdam door de ogen van Gediminas Karbauskis

Redactie DIGIFO... 1978 0
Rotterdam wordt keer op keer uitgeroepen tot architectuurhoofdstad van Nederland. En niet voor niets, de Maasstad staat vol prachtige moderne gebouwen en heeft een mooie skyline waar menig andere stad jaloers op kan zijn. Gediminas Karbauskis bezocht deze stad en maakte er deze prachtige foto's.

Als Gediminas Karbauskis voor het eerst een stad bezoekt slaat hij niet direct aan het fotograferen. Eerst probeert hij de stad helemaal in zich op te nemen, kijken wat het licht op verschillende plekken doet en de ziel van de stad te ontdekken. Pas dan gaat hij op pad met zijn camera om de foto's te maken die hij in zijn hoofd heeft. Zo ook met Rotterdam. Vorig jaar bezocht hij deze stad en maakte deze indrukwekkende foto's.Rotterdam door de ogen van Gediminas KarbauskisGediminas KarbauskisRotterdam door de ogen van Gediminas KarbauskisRotterdam door de ogen van Gediminas KarbauskisRotterdam door de ogen van Gediminas KarbauskisRotterdam door de ogen van Gediminas KarbauskisRotterdam door de ogen van Gediminas KarbauskisRotterdam door de ogen van Gediminas KarbauskisRotterdam door de ogen van Gediminas KarbauskisLees ook: Urban Photo Race dit jaar in Amsterdam en Rotterdam

Gediminas Karbauskis

Al vanaf kinds af aan is Gediminas Karbauskis bezig met fotografie. Van zijn eerste zelfverdiende geld kocht hij op tienjarige leeftijd zijn eerste camera om exotische auto's te fotograferen die door zijn woonplaats reden. Nu, 28 jaar later, is fotografie zijn grote passie en richt hij zich vooral op architectuurfotografie, waarmee hij al meerdere awards in de wacht heeft gesleept.

Alle foto's © Gediminas Karbauskis, gepubliceerd met een Creative Commons licentie.

Kijk voor meer informatie over Gediminas Karbauskis op zijn website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie