Rollei komt met eGimbal stabilizer voor GoPro Hero 3 en 3+

Redactie DIGIFO... 1810 0
De Duitse camerafabrikant Rollei voegt een nieuw type elektronische stabilisator toe aan haar productportfolio. De eGimbal G1 is de lichtste en kleinste elektronische stabilisator op de markt voor de GoPro Hero 3 en 3+. Met de eGimbal G1 behoren schokkende beelden tot de verleden tijd.

Persbericht:

Ruige actieshots tijdens het sporten of rustige beelden van de natuur; de Rollei eGimbal G1 zorgt ervoor dat de camera continu waterpas blijft filmen en corrigeert automatisch alle onbedoelde bewegingen. De stabilisator is eenvoudig aan een helm of mogopod te bevestigen, maar leent zich ook goed voor handheld filmen.

Rollei eGimbal G1

De eGimbal G1 van Rollei weegt slechts 160 gram en is daarmee lichter dan andere stabilisators. De hellingshoek van het bereik strekt zich uit van maximaal 45 graden naar boven tot 110 graden naar beneden en is eenvoudig te bedienen via een handige draaiknop. De automatische corrector heeft een draaihoek van 125 graden van links naar rechts. Zo garandeert de Rollei eGimbal rustige opnames vanuit een breed perspectief.

Andere functionaliteiten van de Rollei eGimbal G1 zijn:

  • Aluminium legering en plastic elektronica¬†
  • Borstelloze electromotor (deze zijn compact, krachtig en energiebesparend)¬†
  • Accu van een GoPro (looptijd van maximaal 75 minuten)
  • In drie seconden klaar voor gebruik

Rollei eGimbal G1

Prijs en beschikbaarheid

De Rollei eGimbal G1 is geschikt voor de GoPro Hero 3 en 3+ camera's en is vanaf 20 september te koop voor een adviesprijs van 329 euro.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie