Maak kennis met de Zhiyun SMOOTH 5S smartphone gimbal

Redactie DIGIFO... 228 0
Zhiyun introduceert de nieuwe Zhiyun SMOOTH 5S smartphone gimbal. De SMOOTH 5S is een nieuwe en geavanceerdere versie van de zeer populaire Zhiyun SMOOTH 5, die ook gewoon verkrijgbaar zal blijven.

Het nieuwe professionele 3-assige stabilisatie ontwerp van de Zhiyun SMOOTH 5S, met extra ruimte tussen de assen, biedt meer filmmogelijkheden met een breder zicht onder verschillende opnamehoeken. De magnetische stalen motoren hebben een geüpgraded algoritme, en zorgen er zo voor dat ook telefoons met een groot LCD-formaat gebruikt kunnen worden. De bredere telefoonklem maakt het nu ook mogelijk om externe lenzen op de mobiele telefoon te gebruiken. De Zhiyun SMOOTH 5S heeft nu een krachtig 300 lumen invullicht, met een kleurtemperatuur van 5000 K (90+ CPI), ingebouwd. Daarnaast blijft het, net als bij de standard SMOOTH 5, mogelijk om nog twee extra externe LED-lampjes aan te sluiten (optioneel toebehoor).

De bredere assen van de Zhiyun SMOOTH 5S zorgen voor een supersnelle omschakeling tussen de horizontale en verticale filmmodi. Deze verbeterde assen zorgen ook voor een nog betere ondersteuning/aansturing van de grotere smartphones. Voor optimale controle tijdens het filmen, biedt de SMOOTH 5S een groot besturingswiel voor het soepel en snel aanpassen van de zoomstand, scherpstelling en de keuze van de gewenste brandpuntsafstand. De SMOOTH 5S ondersteunt PD snelladen, zodat de gimbal in slechts twee uur volledig is opgeladen, en met volle accu kan er maar liefst 25 uur gefilmd worden!

Unieke kenmerken van de Zhiyun SMOOTH 5S:

  • Professionele 3-assige stabilisatie voor unieke opnamen hoeken
  • Magnetisch stalen motoren met geüpgraded algoritme voor smartphones met groot LCD
  • Bredere telefoonklem maakt gebruik van externe lenzen op de smartphone mogelijk
  • Ingebouwd krachtig 300 lumen invullicht (5000 K, 90+ CPI)
  • Extra brede assen voor supersnelle omschakeling tussen horizontale en verticale filmmodi
  • Groot besturingswiel voor het soepel en snel aanpassen van de zoomstand, scherpstelling en de keuze van de gewenste brandpuntsafstand
  • Ondersteuning van PD snelladen, laadt de gimbal in slechts 2 uur
  • Energiezuinig en krachtige accu zorgen voor een filmduur van maar liefst 25 uur
  • Compatibel met de Zhiyun ZY Cami, Pro Level en Filmic Pro app geschikt voor iOS en Android

Prijzen en beschikbaarheid

De nieuwe Zhiyun SMOOTH 5S zal zeer binnenkort beschikbaar zijn in een donkergrijze en witte uitvoering bij de Zhiyun dealers in de Benelux. Naast de standaard set, is er ook een speciale Combo set leverbaar met als extra's een ministatief, opbergtas, LED-lampjes en VIP kaart. De Zhiyun SMOOTH 5S standaard set heeft een adviesverkoopprijs van €189,-. De Zhiyun SMOOTH 5S Combi set heeft een adviesverkoopprijs van € 239,-.

Info: transcontinenta.nl/zhiyun

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie