Rollei Fotopro S3 statief in diverse kleuren

Redactie DIGIFO... 3252 0
De Duitse iconische camerafabrikant Rollei brengt een nieuw statief op de markt: de Rollei Fotopro S3. De S3 wordt door Fotopro exclusief gemaakt voor Rollei en is naast zwart beschikbaar in diverse kleuren, zoals rood, groen en blauw.

Persbericht:

De Rollei Fotopro S3 tripod is geschikt voor zowel video- als fotocamera's en biedt een verscheidenheid aan functionaliteiten voor zowel hobbyisten als professionals.

Rollei Fotopro S3

De kleurrijke Rollei Fotopro S3 wordt gekenmerkt door een statiefkop met uniek draaimechanisme. De ingebouwde waterpas zorgt ervoor dat fotografen hun camera snel en nauwkeurig kunnen focussen.

Daarnaast is het model slipbestendig door de rubberen anit-slip voetjes. Dit maakt de S3 een ideaal statief voor reizen en outdoor-activiteiten. De statiefpoten zijn volledig gefabriceerd van geanodiseerd aluminium. Het handcompartiment van de S3 bevat tevens twee inbussleutels, waardoor het mogelijk is de statiefbenen tot 180 graden te verstellen.

Middels een statiefhaak is het bovendien mogelijk om extra gewicht aan het statief te hangen voor meer stabiliteit. De minimale werkhoogte is 45,6 centimeter en de maximale werkhoogte 144 centimeter.

De Fotopro S3 weegt iets meer dan één kilo en kan een draagvermogen van 2,5 kilo aan. Het statief wordt geleverd met nylon draagtas. De nieuwe S3 is per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van 79,98 euro.

Rollei S3 statief

Voor meer informatie over de statieven van Rollei, zie www.rollei.com/products/tripods/

Henk Gernand, Key Accountmanager Benelux bij Rollei: 'Rollei streeft ernaar om fotografieproducten aan te bieden in diverse prijsklassen, waardoor fotografie voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is. De S3 is een zeer betaalbaar en toch professioneel statief dat alle functionaliteiten in huis heeft om het mooiste beeldmateriaal te maken. Naast de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, kunnen ook fotografen die kleur willen toevoegen aan hun uitrusting met de lancering van de S3 hun slag slaan.'

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie