Ricoh Theta S: haarscherpe foto's en full hd films in 360 graden

Ricoh Theta S: haarscherpe foto's en full hd films in 360 graden

Redactie DIGIFO... 2712 0
De wereld is niet plat, maar rond. Toch leggen we de wereld vast in platte foto’s. Terwijl er genoeg bijzondere momenten zijn die zich niet alleen voor je neus, maar ook naast of zelfs achter je ontvouwen. Met de Ricoh Theta S maak je met één druk op de knop haarscherpe foto’s en full hd films in 360°, zodat je ieder moment opnieuw kunt beleven alsof je er weer middenin staat!

Advertorial

360° beleving

Kun je je dat gave festival nog herinneren? De foto’s van het podium heb je nog wel. Het was een geweldige act, en je stond te genieten samen met je vrienden en duizenden anderen om je heen, terwijl het vuurwerk net buiten het beeld van je fotocamera de lucht in ging. Maar met de foto’s en films in 360 graden van de Ricoh Theta S leg je alles om je heen vast - en die geweldige ervaring van duizenden mensen om je heen, het podium voor je en het vuurwerk in de lucht iedere keer  herbeleven.

Vastleggen, bekijken, delen

Dankzij de dubbele 12 megapixel sensor en dubbele f/2.0 fisheye lens leg je de complete wereld om je heen vast in haarscherpe 360 graden foto’s, films en haarscherpe timelapse-opnamen. Met een druk op de knop kun je al een opname starten, en voor uitgebreide instellingen en live view kun je de Theta S via wi-fi koppelen met de Ricoh Theta S app op je Android of iOS smart-apparaat. Foto’s en video’s kun je ook direct op je smartphone of tablet bekijken en delen met de Theta S app, en eenvoudig bewerken dankzij de extra Theta+ en Theta+ Video apps. Je kunt 360-graden foto’s van je omgeving zelfs direct op Google Maps Streetview zetten!

Ontdek een nieuwe manier van fotograferen

Met de Ricoh Theta S 360° camera maak je onvergetelijke beelden van de meest bijzondere momenten - van festivals tot verjaardagsfeestjes, de wintersportvakantie of zelfs van gewoon een dagje uit maak je spectaculaire 360-graden foto's en video's, zodat je ze ieder keer opnieuw kunt beleven. De Ricoh Theta S is verkrijgbaar bij CameraTools.nl

Benieuwd naar hoe zo’n 360°-foto of film eruit ziet? Bekijk de sample-foto van Philip Bloom op Times Square of een kort filmpje van de Color Run Live!

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie