DIGIFOTO Pro Awards

Review: WANDRD THE PRVKE 21L

Christel de Wolff 6397
Fototassen zijn er in allerlei soorten, maten en ook stijlen. Wat dacht je van de stijlvolle WANDRD PRVKE 21-Liter? Daar wil je wel mee gezien worden. Wij gingen op stap met de tas.

Fototassen zijn er in allerlei soorten, maten en ook stijlen. Wat dacht je van de stijlvolle WANDRD PRVKE 21-Liter? Daar wil je wel mee gezien worden. De WANDRD THE PRVKE brengt draagcomfort, duurzaamheid, stijl en design samen in één rugzak. De tas heeft doordachte features zoals een magnetisch handvat, een oprolbaar vak waarmee je de capaciteit met vier liter kunt vergroten en een opening aan de zijkant om snel bij je spullen te komen. 

Draagcomfort

De tas draagt zo comfortabel dat je hem nooit meer neer zou willen zetten. Mocht je hem toch van je rug willen halen, zet je hem onbezorgd op een (vochtige) ondergrond dankzij de waterafstotende en verstevigde onderkant. Neerleggen is ook geen probleem. De fototas is gemaakt van waterdicht dekzeil en dik nylon. Ook de ritssluitingen zijn waterbestendig uitgevoerd, zodat je je gear met een gerust hart kunt opbergen, ook in een hoosbui. Bij zware hoosbuien, doe je er echter wel goed aan een regenhoes te gebruiken.

Ideaal voor op reis

Naast genoeg ruimte voor je foto- of videoapparatuur en een 15” laptop, kenmerkt de WANDRD THE PRVKE zich door de vele handige opbergmogelijkheden voor allerlei benodigdheden. Er is ruimte voor batterijen en geheugenkaartjes en in het voorvak stop je je wandelkaarten en souvenirtjes. De quick-access zijde heeft een vakje voor je zonnebril of telefoon én eentje voor je sleutels met een handig haakje. Je statief of fles water berg je eenvoudig op in het uitrekbare vak aan de zijkant. Ook zijn er accessory straps beschikbaar waarmee je je statief of ander materiaal op zes verschillende plekken aan de tas kunt bevestigen. Zwaar beladen? De heupgordel biedt extra draagcomfort en verlicht de druk op je schouders aanzienlijk.

Conclusie

De WANDRD THE PRVKE is een stijlvolle rugzak waarmee je absoluut gezien wilt worden op jouw volgende (urban) fotoavontuur. Dankzij het stijlvolle design valt de rugzak niet op als zijnde een fototas en door de slimme openingen hoef je niet bang te zijn dat je  dierbare apparatuur zomaar uit je tas gehaald kan worden tijdens het reizen. Naast bescherming tegen diefstal biedt de fototas ook uitstekende bescherming tegen de elementen dankzij het waterafstotende materiaal. Ook niet onbelangrijk: de fototas draagt uitstekend, zelfs bij een zware lading bij gebruik van de heupband.

De tas is te gebruiken met en zonder speciale Camera Cube. Wij raden echter wel aan om bij vervoer van fotoapparatuur altijd de vlakverdelers te gebruiken. Voor de fotograaf zijn er Photo Bundels beschikbaar bestaande uit de WANDRD THE PRVKE met Camera Cube, regenhoes en accessory straps. Zo ga je pas écht goed op pad.

Adviesprijs vanaf € 189,- en Photo Bundel vanaf € 269,-
Info Disnet.nl

Beoordeling WANDRD THE PRVKE

Draagcomfort 8
Duurzaamheid 8
Weersbestendigheid 8
Prijs/kwaliteit 8

Wij testten de WANDRD THE PRVKE in DIGIFOTO Pro 3.2019 en beoordeelden de tas met een Goud award.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel