Review MindShift Rotation rotation180° Professional: Snel bij je spullen

Review MindShift Rotation rotation180° Professional: Snel bij je spullen

Jasper van Bladel 2192 0
De MindShift rotation180° Professional is een fototas met een verrassende wending. Een erg degelijke fototas voor het ruige werk, met een verrassende extra mogelijkheid. Deze tas is uiterst geschikt voor fotografen die veel waarde hechten aan de snelheid waarmee je fotospullen te bereiken zijn.

Misschien heb je het weleens meegemaakt. Al je spullen zitten veilig opgeborgen in je fototas en dan opeens doet zich een fotogenieke situatie voor. Een uiterst zeldzame vogel vliegt opeens voorbij of je staat oog in oog met een witte tijger. Dan is het wel zo fijn als je snel bij je fotospullen kan, zodat je deze situaties toch nog op beeld vast kunt leggen. Vaak is het echter een gedoe om bij je spullen te komen en moet je je rugzak daarvoor op de grond zetten en open ritsen.

Bij de rotation180° Professional is dat echter niet zo. Deze fototas, die zich verder gedraagt zoals iedere andere fototas, heeft een partytrick. Sta je oog in oog met de witte tijger, dan trek je eenvoudig het onderste compartiment van de rotation180° Professional naar voren en pak je daaruit je camera. In feite is het een tas in een tas. Dit losse compartiment schuift snel een eenvoudig langs een riem over je buik, zodat het draaibare gedeelte gemakkelijk binnen bereik komt. Zo kun je razendsnel bij je spullen en mis je nooit meer een uniek fotomoment.

Het systeem werkt, na enige studie, feilloos en kan echt een uitkomst zijn. Nu de witte tijger nog.

Specificaties

Afmetingen: 35.5 x 30.5 x 20.3 cm
Gewicht: 2.5 kg
Prijs: € 349,-

In de Rotation 180-serie zijn ook andere versies leverbaar, al vanaf € 189,-

Info: transcontinenta.nl/mindshift

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper