DIGIFOTO Podcast! Beluister hem nu!

Primeur! DIGIFOTO Podcast

Redactie DIGIFO... 2949 0
DIGIFOTO is met iets heel nieuws begonnen: de DIGIFOTO Podcast. Met o.a. Marsel van Oosten, Fotografie-tips van Martijn Kort, Sony over de A7III en nog veel meer fotografie-inspiratie. Beluister hem nu!

 

 

In gesprek met Sony tijdens onze Podcast

De redactie van DIGIFOTO Pro ging recent langs bij verschillende retailers, CameraNU, Cameraland en CameraTools. Wij vroegen hen onder andere naar hun best verkochte gear van 2018, de trend van dit jaar én naar hun verwachtingen voor volgend jaar. Uit deze rondgang bleek onder andere dat de Sony a7III de best verkochte camera is van 2018. Wederom een mooie opsteker voor Sony. In deze podcast gaan wij hierover met Sony in gesprek.

Lees ook: Review Sony a7III
 

Marsel van Oosten

Het is een podcast uitzending vol inspiratie, achtergrond en nieuws op het gebied van fotografie. En natuurlijk gingen we ook in gesprek met aansprekende fotografen. Zo spreken wij in onze eerste podcast onder andere met Wildlife Photographer of the Year 2018 Marsel van Oosten.

© Marsel van Oosten, The Golden Couple. Het beeld waarmee Marsel de titel Wildlife Photographer of the Year 2018 in de wacht sleepte.

De inmiddels 51-jarige Marsel van Oosten volgde ruim tien jaar geleden zijn hart. Hij verruilde zijn job als succesvol art-director, met bijbehorende grote internationale prijzen, voor een bijna tegenovergesteld beroep: natuurfotograaf. Wat bezielde hem? Je hoort het in onze podcast.

Lees ook: Interview met Marsel van Oosten

Vuurwerk fotograferen

Er is momenteel veel maatschappelijke discussie rondom het thema vuurwerk. Maar wat je er ook van vindt, de jaarwisseling biedt fotografen prachtige mogelijkheden om foto's te maken van het vuurwerk. Dit is echter geen sinecure. Op de redactie van DIGIFOTO Pro krijgen wij ook al de nodige vragen binnen van lezers hoe je dit precies moet doen. Wij leggen deze vraag voor aan NiSi en Zeiss ambassadeur Martijn Kort. Dus wil jij mooie foto's maken van het vuurwerk, ook dan mag je onze eerste podcast niet missen.
 

© Martijn Kort

Lees ook: Martijn Kort moeilijk in een hokje te stoppen

DIGIFOTO Pro Lezersfoto's

Dagelijks wordt de redactie van DIGIFOTO Pro en digifoto Starter overspoeld met prachtige foto's van onze lezers. De mooiste beelden selecteren wij en nemen we ook op in onze edities. Een van de fotografen die er dit jaar bij ons uitsprong is concertfotograaf Eric Broere, die recent nog het concert van Waylon in Ahoy op prachtige wijze vastlegde. Wie is Eric, wat trekt hem zo aan concertfotografie aan? Deze en andere vragen komen in onze podcast aan bod. Ook geeft Eric de luisteraar goede tips!

© Eric Broere


Podcast: Fotografie-agenda 2019

Ook blikken we vooruit naar toffe dingen op fotografiegebied die in 2019 op de agenda staan. Wat te denken van de FOTOFAIR, het grootste foto- en video-evenement in de Benelux. Dat én nog veel meer, hoor je allemaal in onze podcast. Beluister hem snel!   

Lees ook: FOTOFAIR 2019 komt langzaam maar zeker weer dichterbij

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie