Pre-sale toegangskaarten Fotofair gestart

Pre-sale toegangskaarten Fotofair gestart

Redactie DIGIFO... 1722 0
De tweede editie van Fotofair, dat in samenwerking met Kamera Express georganiseerd wordt, vindt plaats op 28 en 29 mei 2016. De voorverkoop van dit evenement is nu gestart. Je betaalt geen €15,-, maar €12,- per kaartje.

Het Event Center Beekse Bergen in Hilvarenbeek wordt voor de Fotofair volledig omgebouwd tot hét foto-, media- en drone-evenement voor iedere foto- en videoliefhebber. Zowel binnen als buiten worden er activiteiten georganiseerd. Door het educatieve karakter van het evenement biedt de Fotofair bezoekers de kans om vol inspiratie en nieuwe informatie terug naar huis te keren.

Naast demonstraties, van onder meer drones, kunnen bezoekers er terecht voor workshops en lezingen van bekende fotografen en ambassadeurs van bekende cameramerken. Daarnaast kunnen bezoekers zelf aan de slag in één van de zeker vijftien gerealiseerde foto-opstellingen. Ook zijn er ditmaal workshops waar bezoekers kunnen leren hoe je via een spotting scope of verrekijker kunt fotograferen.

Meer informatie

Tickets voor Fotofair 2016 zijn vanaf nu in de voorverkoop beschikbaar voor €12,-. Hiermee heb je toegang tot demonstraties, lezingen, fotomomenten en het Fotofair-terrein waar veel standhouders aanwezig zijn. De Fotofair vindt net als vorig jaar plaats in het Event Center Beekse Bergen. Klik hier voor meer informatie.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie