Nieuwste Microsoft Surface-generatie

Pre-order de nieuwste Microsoft Surface-generatie

Christel de Wolff 1101 0
In oktober van 2018 presenteerde Microsoft de nieuwste toevoegingen aan de Surface-familie. Vanaf vandaag zijn de Surface Pro 6, Surface Laptop 2 en Surface Studio 2 beschikbaar voor pre-orders. Vanaf 7 februari zullen de Surface-apparaten beschikbaar zijn in Nederland via de online Microsoft Store, bij retailers en bij partners.

Surface Pro 6

De Surface Pro 6 is de krachtigste Surface Pro tot nu toe danzij de nieuwste Intel Quad Core-processor. De Surface Pro 6 is daarmee 67% sneller dan zijn voorganger en heeft tevens een sterkere accu waarmee je 13,5 uur kunt werken. De Surface Pro 6 zal verkrijgbaar zijn in de kleuren platina en zwart.

Surface Laptop 2

De Surface Laptop 2 draait ook op de achtste generatie Intel Quad Core-processor en is 85% sneller dan de vorige generatie Surface Laptops. Daarnaast gaat de laptop maximaal 14,5 uur mee op één acculading. Ook is het apparaat uitzonderlijk dun en licht en bovendien erg stil wanneer je het scherm dichtklapt of op het toetsenbord typt. De Surface Laptop 2 is verkrijgbaar in  mat zwart, bordeaux rood, kobalt blauw en platina.

Surface Studio 2

De Surface Studio 2 is de meest krachtige Surface ooit. Het is ontwikkeld voor hogere grafische prestaties en snellere verwerking. Ideaal dus voor fotografen, videomakers en grafisch designers De Surface Studio 2 heeft anderhalf keer snellere grafische prestaties en twee keer het grafische geheugen in vergelijking tot zijn voorganger, en is 38% helderder, met 22% meer contrast. Daarnaast heeft de nieuwe Studio 4096 drukniveaus en kantelgevoeligheid voor tekenen en schetsen.

Info: microsoft.com

In DIGIFOTO 5.2018 testten wij de voorganger, en waren daar erg over te spreken. De Surface Studio ontving een Platina award. Lees de review: Microsoft Surface Studio 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel