Pixum-software nu ook voor OSX Lion

Pixum Fotoboek software nu ook voor OSX Lion

Redactie DIGIFO... 3323 0
Apple-gebruikers in Nederland die graag een fotoboek maken, kunnen (weer) bij Pixum terecht. Pixum heeft onlangs de fotoboeksoftware geüpdatet. Met de nieuwste versie kun je ook met OSX Lion via de onlinefotoservice fotoboeken ontwerpen.

Avertorial

Pixum logoVeel heeft Pixum niet veranderd aan de software. Het bedrijf was in eerste instantie van plan versie 4.7 'over te slaan', maar het kreeg zoveel aanvragen van Apple-gebruikers dat toch besloten is deze versie beschikbaar te stellen. Daarmee doet de fotoboekenproducent goede zaken. Met de veelzijdige fotoboeksoftware van Pixum kunnen prachtige fotoboeken gemaakt worden, de creatieve Apple-enthousiasteling zal zeker aan zijn trekken komen.

Voor iedereen

Maar ook voor de 'beginnende' fotoboekfanaat is de Pixum Fotoboek software een goede keuze. Met de handige fotoboek-assistent is het maken van een fotoalbum eenvoudig. Laad je mooiste foto's in in de software, geef het aantal bladzijden aan en het gemiddelde aantal foto's per pagina en de assistent vult het fotoboek automatisch. Dan is het slechts een kwestie van puntjes op de 'i' zetten en het fotoboek is klaar om te bestellen.

Mac Pixum

Gebruiksvriendelijk

De software is zeer gebruiksvriendelijk, maar mocht je toch nog extra hulp willen, dan biedt Pixum kosteloos onlineworkshops aan. Daarin leer je van een instructeur live hoe je de software moet installeren en hoe je vervolgens je eerste fotoboek kunt maken. Voor wie de fijne kneepjes van de software wil leren kennen, zijn er workshops voor gevorderden. Na het volgen hiervan maak je fotoboeken als een echte professional.

Assortiment

Niet alleen de software van Pixum is veelzijdig, dit geldt ook voor assortiment fotoboeken. Er zijn maar liefst acht verschillende formaten, vijf verschillende type covers en drie verschillende papiersoorten waar je uit kunt kiezen. Een enorme keuze, maar de vernieuwde fotoboekpagina's op Pixum.nl maken het vergelijken van formaten gemakkelijk. Door het gebruiksvriendelijke ontwerp en de prachtige productafbeeldingen vind je snel en eenvoudig het juiste Pixum Fotoboek. Het is dan alleen een kwestie van software downloaden, ontwerpen en bestellen. Binnen enkele dagen valt jouw eigen fotoboek op de mat. Van Pixum, dus van topkwaliteit.

Pixum

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie