Bella Umbrella van Tim Tadder

Paraplu's, mode en rookgranaten in nieuwe serie van Tim Tadder

Redactie DIGIFO... 3023 0
De Amerikaanse fotograaf Tim Tadder heeft onlangs zijn nieuwste persoonlijke fotoproject gepubliceerd. In de fotoserie 'Bella Umbrella' combineert hij drie dingen die nog niet eerder gecombineerd zijn: paraplu's, retro kleding en militaire rookgranaten.

In de serie zien we modellen waarvan de gezichten vrijwel helemaal zijn gehuld door gekleurde rookwolken. De modellen lijken zich meestal niets van de rook aan te trekken, maar in een enkele foto zien je, als je goed kijkt, het model een gasmasker dragen. Het resultaat is een mysterieuze, kleurrijke en bijzondere fotoserie.Bella Umbrella - Tim TedderBella Umbrella - Tim TedderBella Umbrella - Tim TedderBella Umbrella - Tim TedderBella Umbrella - Tim TedderBella Umbrella - Tim TedderBella Umbrella - Tim TedderLees ook: The Blossom Project – spelen met rook
Lees ook: Luciferfoto's van Stanislav Aristov

Tim Tadder

Tim Tadder is een commerciële fotograaf uit San Francisco die voor grote namen als Nike, Reebok en Mercedes-Benz heeft gewerkt. Tadder is geen vreemde wat betreft het gebruik van rookgranaten in zijn werk. Zo maakte hij eerder een persoonlijke serie met balletdansers en rook en gebruikte hij rookgranaten bij commerciële shoots voor bijvoorbeeld Reebok.

Voor meer informatie over Tim Tadder kun je kijken op zijn website.   

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie