Fotofair 2019

Overnachten in het Safari Resort tijdens Fotofair

Christel de Wolff 5683 0
Wil jij ontwaken tussen de leeuwen en uitzicht op de zebra's terwijl je je klaar maakt voor een avontuurlijke dag op de Fotofair? Boek dan nu een van de luxe lodges van het Safari Resort Beekse Bergen met tot wel 35% korting!

Beekse Bergen is met 125 hectare het grootste wildlife park van de Benelux. Aan de rand van het Safaripark Beekse Bergen is een exclusief resort gebouwd, dat rechtstreeks toegang geeft tot het Safaripark. Het resort is ruim opgezet met vrijstaande bungalows, sarafitenten en boomhutten. Verspreid over de savannes en bos- en watergebieden en met de dieren op zichtafstand van de accommodaties waan je je in Afrika, terwijl je gewoon verblijft in Hilvarenbeek! 

Verblijf met 35% korting tijdens Fotofair 2019

Ben jij nieuwsgierig geworden naar een verblijf in zo'n luxe lodge tussen de dieren én wil je Fotofair 2019 bezoeken? Dan heb je geluk. Boek je via www.beeksebergen.nl/fotofair krijg je 35% korting op een Lodfe of Safaritent en 30% op een Lodge Plus en Safaritent Plus. Bovendien krijg je gratis toegang tot Fotofair, een extra voordeeltje dus! 

Klik hier voor meer informatie en om meteen jouw verblijf tijdens Fotofair te reserveren. 

Al het Fotofair 2019 nieuws

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent Fotofair 2019? Klik hier om direct al het tot nu toe gepubliceerde nieuws te bekijken. We hebben ook een digitale editie gemaakt waarin we het nieuws bijhouden in (online) magazinevorm. Deze vind je hier.

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel