OPPO Reno8 Series komt naar Europa op 31 augustus

Redactie DIGIFOTO Pro 708
OPPO heeft de Reno8-smartphoneserie aangekondigd. Het persmoment vindt op 31 augustus fysiek plaats in Parijs, waar de redactie van DIGIFOTO Pro bij aanwezig zal zijn en is online live te volgen via OPPO Europa's YouTube-kanaal.

Fysieke lanceringsevenement introduceert nieuwste Reno-serie met uitzonderlijke beeldverwerkingsmogelijkheden bij weinig licht

OPPO’s Reno-smartphones kenmerken zich door de camera set-up die gebruikers in staat stelt de wereld om hen heen vast te leggen. De Reno8 Series, de nieuwste OPPO Reno-generatie, beschikt over uitzonderlijke beeldverwerkingsmogelijkheden bij weinig licht. Uitgerust met OPPO's eerste zelfontwikkelde NPU (Neural Processing Unit) voor beeldverwerking, de MariSilicon X, maakt de Reno8 Pro ultra-heldere fotografie en videografie mogelijk, zelfs in de meest uitdagende lichtomstandigheden.

Naast de Reno8 Series zal OPPO tijdens het evenement ook een reeks IoT-producten lanceren in Europa, waaronder zijn eerste tablet OPPO Pad Air.

De Reno8 Series wordt gelanceerd in Parijs, een speciale locatie voor OPPO. In 2018 werd namelijk de revolutionaire Find X-serie gelanceerd in het iconische Louvre-museum. Deze lancering markeerde OPPO’s eerste lanceringsevenement in Europa. Na vier jaar keert OPPO opnieuw terug naar de lichtstad om de nieuwe Reno8 Series te presenteren tijdens een hybride productlancering, nu dat weer mogelijk is.

Bekijk de livestream van de lancering op OPPO Europa's YouTube-kanaal op 31 augustus 2022 om 14:30 uur.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie