CameraTools en Sony

Ontdek het nieuwe filmen met CameraTools en Sony

Redactie DIGIFO... 939 0
Ben jij ook zo benieuwd naar de nieuwste videocamera's van Sony en zou je ze graag eens van wat dichterbij willen bekijken en hands-on gaan? Dan heeft CameraTools goed nieuws voor jou!

Ontdek het nieuwe filmen op vrijdag 3 november van 10:00 uur tot 14:00 uur. Je kunt geheel gratis bij CameraTools in Apeldoorn kennismaken met de nieuwste HDR videocamera’s van Sony. Tijdens deze dagen staan de specialisten van CameraTools samen met Sony klaar om al je vragen te beantwoorden en kun je hands-on gaan en hebben ze een interessant aanbod voor jou om over te stappen op een nieuwe Sony videocamera.

Programma

Om 10:00 uur gaat de dag van start met een uitleg over de belangrijkste punten van de nieuwe Sony HDR Camcorders. Natuurlijk samen met experts van Sony, waaronder niemand minder dan Erik Put, productspecialist van Sony! Na een uitgebreide uitleg over al deze nieuwe producten kun je de camera’s van dichtbij bekijken. Tussendoor is er een hapje en drankje aanwezig en genoeg ruimte voor al jouw vragen. Uiteraard zijn de videospecialisten van CameraTools ook aanwezig. Ook profiteer je deze dag natuurlijk van exclusief Sony-voordeel!

Meld je nu aan!

Er is beperkte plek dus meld je snel aan! Je ontvangt dan bericht van CameraTools met verdere informatie.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie