Olympus pakt uit tijdens Professional Imaging 2015

Olympus pakt uit tijdens Professional Imaging 2015

Redactie DIGIFOTO Pro 2603
Op 28, 29 en 30 maart 2015 is Olympus aanwezig bij de jaarlijkse Professional Imaging-beurs in Nijkerk. Op de Olympus-stand kun je bij de Service Desk je camera en objectieven laten inspecteren, je ontmoet er de ambassadeurs en uiteraard krijg je de kans om de nieuwste apparatuur uit te proberen.

Advertorial

Ontmoet de ambassadeurs en laat je portretteren

Maak op de Professional Imaging kennis met Olympus-ambassadeurs Adrian Sommeling en Ronald Koster. Beide fotografen zijn bekend van hun creatieve, cartooneske portretten. Kijk tijdens de beurs hoe ze te werk gaan en laat jezelf portretteren door deze expertfotografen!

Olympus-ambassadeurs

Laat je portretteren door Olympus-ambassadeurs Ronald Koster (links) en Adrian Sommeling (rechts)

Service Desk

Bij de Service Desk staan professionele en vakkundige servicemedewerkers klaar om je te helpen. Zij inspecteren en reinigen kosteloos je Olympus-camera('s) en -objectieven, zodat je na de beurs met een frisse set apparatuur naar huis gaat.

Informatiebalie

Bij de informatiebalie kun je terecht voor informatie en advies over de hele line-up. Wil je iets weten over de nieuwste OM-D, PEN, objectieven of accessoires? Al je vragen worden beantwoord op de beurs.

Touch & Try

Wil je eens een Olympus-camera uitproberen? Op de beurs krijg je de kans om de Olympus OM-D E-M1, OM-D E-M5, OM-D E-M5 Mark II, OM-D E-M10 en PEN E-P5 en PEN E-PL7 zelf aan de tand te voelen.

Olympus line-up

Leer meer en probeer zelf de unieke features

De camera's van Olympus zijn voorzien van een aantal unieke mogelijkheden. Op de stand leer je meer over de 5-assige beeldstabilisatie, Live Composite, Share Image software en de nieuwe 40 Megapixel High Res Shot functie van de OM-D E-M5 Mark II.

Olympus OM-D E-M5 II

Ervaar zelf de kracht van de Olympus OM-D E-M5 Mark II

De Olympus OM-D E-M5 Mark II is uitgerust met de krachtigste beeldstabilisator ter wereld. Het unieke, verbeterde 5-assige beeldstabilisatie-systeem stelt je niet alleen in staat om haarscherpe foto's te maken bij weinig licht, maar zorgt ook voor trillingsvrije video's. Bovendien beschikt de camera over een unieke 40 Megapixel High Res Shot functie.

Met de OM-D E-M5 Mark II heeft Olympus een waardige opvolger gepresenteerd voor de populaire OM-D E-M5. Hoewel de camera uitzonderlijk compact en gebruiksvriendelijk is, zit hij boordevol handige mogelijkheden en de nieuwste technologie. Bovendien is de stijlvolle behuizing stof- en spatwaterdicht en opgewassen tegen kou.

Unieke 5-assige beeldstabilisatie

De 5-assige beeldstabilisatie is verder doorontwikkeld en nog krachtiger gemaakt. Een statief kun je in de meeste gevallen thuislaten: de compensatie voor camerabewegingen staat gelijk aan een vijf stappen snellere sluitertijd. Dat komt uitstekend van pas bij fotograferen in donkere omstandigheden, maar ook bij het maken van films.

De vernieuwde OM-D Movie Mode maakt filmopnames in Full-HD met bitrate tot 77 Mbps mogelijk en ondersteunt diverse framerates: 60p, 50p, 30p, 25p en 24p, dat veel gebruikt wordt in de professionele filmindustrie.

Olympus OM-D E-M5 II lcd

Groot aanraakscherm, heldere zoeker

De grote en heldere elektronische zoeker met 2,36 miljoen pixels wordt automatisch ingeschakeld als je de camera naar het oog beweegt. In de zoeker zijn alle instellingen duidelijk zichtbaar en krijg je een perfecte weergave van het eindresultaat te zien. Daarnaast maakt het grote draai- en kantelbare lcd (7,6 cm) met 1,04 miljoen pixels fotograferen vanuit creatieve standpunten eenvoudig.

40 Megapixel High Res Shot

Een unieke feature van de OM-D E-M5 Mark II is de 40 Megapixel High Res Shot functie. De camera is in staat om foto's met een extreem hoge resolutie te maken, door de sensor tussen elke opname in stappen van een halve pixel te verplaatsen en vervolgens 8 opnamen te combineren tot één foto met geweldige detailweergave. Ook deze functie is te danken aan het uiterst precieze 5-assige beeldstabilisatie-systeem.

Probeer de nieuwe Olympus OM-D E-M5 II

Bezoek Olympus op de Professional Imaging om zelf de kracht van de nieuwe OM-D E-M5 Mark II te ervaren. Op de stand maak je kennis met de unieke features zoals de 5-assige beeldstabilisatie, Live Composite, 40 Megapixel High Res Shot en Image Share software.

Kenmerken

 • 16,1 Megapixel Live MOS sensor
 • Krachtige TruePic VII-processor
 • Fotograferen tot 10 beelden per seconde
 • 81 scherpstelpunten 
 • Unieke 5-assige beeldstabilisatie
 • Geavanceerde OM-D Movie Mode
 • Creatieve filters
 • Elektronische zoeker met hoge resolutie
 • Kantelbaar, aanraakgevoelig lcd
 • Stevige, lichtgewicht behuizing
 • Bestand tegen stof, water en kou
 • Ingebouwde wifi-functie

Info: www.olympus.nl

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie