Meer dan een instapcamera

Olympus OM-D E-M10 Mark III geïntroduceerd

Redactie DIGIFO... 727 0
Olympus heeft zojuist hun nieuwste telg in de in OM-D-familie geïntroduceerd. De Olympus OM-D E-M10 Mark III is het instapmodel van Olympus, en is ook zeer geschikt voor iedereen die altijd een compacte maar krachtige reisgenoot op zak wil hebben.

Deze derde versie van de de OM-D E-M10-reeks is dan misschien de goedkoopste Olympus OM-D-camera, de specificaties liegen er niet om. Dit nieuwe model is uitgerust met dezelfde TruePic VIII-beeldprocessor, beschikt de uitstekende vijfassige beeldstabilisatie waar Olympus bekend om staat en biedt zelfs de mogelijkheid om met 30 beelden per seconde te filmen in 4K.Olympus OM-D E-M10 Mark III

Moderne retro camera

De Olympus OM-D E-M10 Mark III mag dan een zeer fraai retro uiterlijk hebben, de camera is voorzien van de nieuwste snufjes. Zo heeft de camera een ingebouwde WiFi-functie, waardoor je direct je mooiste foto’s kunt delen op social media en beschikt het nieuwe model over een Advanced Photo-modus zodat je snel je opnamen kan perfectioneren zonder in de menu’s te bladeren.

Prijs en beschikbaarheid Olympus OM-D E-M10 Mark III

Deze nieuwste telg in de Olympus OM-D-familie moet vanaf half september beschikbaar zijn voor een adviesprijs van € 649,99. De camera is ook beschikbaar in combinatie met een 14-42mm objectief voor een adviesprijs van € 799,99.

Kijk voor meer informatie op de website van Olympus.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie