Nu in de kiosk: digifoto Starter 2.2012

Nu in de kiosk: digifoto Starter 2.2012

Julian 3179 0
De tweede editie van digifoto Starter, het magazine voor de beginnende fotograaf, ligt nu in de kiosk. In de nieuwe editie leggen we je uit hoe je fantastische reisfoto's maakt, geven we tips voor topfoto's in de dierentuin en krijg je uitleg over studiofotografie.

De zomer staat voor de deur en op vakantie nemen we natuurlijk allemaal onze camera mee. In digifoto Starter 2.2012 krijg je een flinke dosis tips om betere vakantiefoto's te maken. Blijf je thuis? Dan hebben we een artikel voor het maken van betere foto's in de dierentuin en we laten zien hoe je ook in een regenachtige zomer prachtige foto's kunt maken.

Studiofotografie voor beginners

Wil je aan de slag met studiofotografie? Expert Raúl Neijhorst (bekend van onze workshop) legt je uit hoe je in je eigen huiskamer aan de slag kunt zonder flink te moeten investeren. Ook zonder studioflitsers kun je aan de slag, gewoon met een bouwlamp!

Basiscursus macrofotografie

Ontdek de wondere wereld van de macrofotografie. Fotograaf Loulou Beavers legt je in deze basiscursus uit wat je precies nodig hebt voor mooie close-upfoto's. Of je nu met je compactcamera of met een spiegelreflex fotografeert, na het lezen van dit artikel maak ook jij de prachtigste foto's van minuscule planten, insecten of andere wezens.

Flitsen is leuk!

Flits de sfeer niet uit je foto's, maar behaal professionele resultaten met gebruik van kunstlicht. Wij helpen je over je flitsangst heen met simpele tips en hulpmiddelen.

Tests

Naast al deze artikelen waarmee je inspiratie op kunt doen hebben we een flink aantal camera's onder de loep genomen. We testen de nieuwste superzoomcamera's. Ideaal als je op reis gaat en een groot zoombereik mee wilt nemen in broekzakformaat. Daarnaast komen de Sony A57, Nikon D3200 en de nieuwe iPad aan bod.

Nu in de kiosk

Digifoto Starter 2.2012 ligt nu in de kiosk. Lees meer over deze editie op de website van digifoto Starter.

Doe een abonnement cadeau

Als DIGIFOTO Pro-lezer ben je zelf waarschijnlijk al verder gevorderd met je fotografie, maar je kent vast wel iemand in je omgeving die baat heeft bij handige tips voor beginners. Voor slechts 17,50 euro doe je iemand een abonnement cadeau. De ontvanger krijgt vier edities op de deurmat, daarna loopt het abonnement automatisch af.

Digifoto starter 2.2012