Nu in de kiosk: digifoto starter 1.2012

Julian 3612 0
Digifoto starter, het nieuwe zusje van DIGIFOTO Pro, verschijnt in 2012 vier keer. In het magazine leren we de beginnende fotograaf in duidelijke stappen alles over fotografie. Editie 1.2012 ligt nu in de kiosk.

In digifoto starter 1.2012 pakken we uit met vier thema's. We leren je knallende zwart-witfoto's maken, we helpen je op weg bij het maken van strakke productfoto's en in een uitgebreide basiscursus portretfotografie brengen we je de kneepjes van dit vak onder de knie. Ook laten we zien hoe je huisdieren goed op de foto zet.

Verder onderwerpen we de Nikon J1 en Sigma 18-200mm HSM OS II aan een test en laten we lezers aan het woord over hun foto's. Ook hebben we een nieuwe fotowedstrijd voor je klaarstaan, waarin je een Fujifilm X10 kunt winnen.

Lees meer over deze editie op de website van digifoto starter.

Nu in de kiosk

Je vindt digifoto starter 1.2012 nu in de kiosk. Een losse editie kost 4,95 euro. Een jaarabonnement (vier edities) kost 17,50 euro. Je kunt het abonnement voor dat bedrag ook aan iemand anders cadeau doen.

cover digifoto starter 1.2012

Binnenkort: DIGIFOTO Pro Masterclass 1.2012

De eerste editie van DIGIFOTO Pro verschijnt in de tweede helft van maart in de kiosk. We beginnen het jaar met een Masterclass Special Edition, waarin topfotografen je alles uitleggen over hun werk.