Doe mee!

NRC fotowedstrijd met als thema: buiten

Christel de Wolff 860 0
Het NRC organiseert in samenwerking met Kamera Express en Nikon een doorlopende fotowedstrijd met elke maand een ander thema. Elke maand kun je je eigen foto insturen die aansluit op het desbetreffende thema.

Wil jij ook deelnemen aan de NRC Fotowedstrijd en kans maken op mooie prijzen? Ga naar de website en upload je mooiste foto.

Thema juli: buiten

Deze maand staat het thema 'buiten' centraal. Elke maand wordt er een video gemaakt waarin reisblogster Roëll de Ram op pad gaat met een inspirerende fotograaf. Deze maand is de beurt aan outdoor- en reisfotograaf Chris König. In het kader van het thema bezoeken zij Safaripark Beekse Bergen en leggen zij de dieren daar vast, zowel overdag als ’s avonds. Bovendien geeft hij allerlei handige tips over fotograferen in de buitenlucht. Iets waar je zeker je voordeel mee kan doen als je een foto wilt insturen.

Doe mee!

Meedoen met de NRC Fotowedstrijd is simpel: maak een account aan door je naam en e-mailadres in te vullen. Vervolgens kun je je foto uploaden. Voorwaarde is wel dat de foto past bij het thema en gemaakt is in 2018. Zorg dat je foto de meeste stemmen krijgt door de foto te delen via social media en je familie, vrienden en kennissen op te roepen te stemmen op jouw inzending. Wie de meeste stemmen werft, maakt kans op de publieksprijs, een Nikon Coolpix B700. Naast de publieksprijs zal ook een professionele vakjury de ingezonden foto's beoordelen en elke maand een winnaar selecteren. De vakjury bestaat uit Natalia Toret (Chef fotoredactie NRC en voorzitter), Ilvy Njiokiktjien, Wilfried de Jong en Sacha de Boer. Wordt jouw foto gekozen door de vakjury? Dan win je een Nikon D5300 met 18-55mm VR objectief.

Waar wacht je nog op? Upload nu je beste outdoor foto en maak kans op de vakjury- of publieksprijs van deze maand. Foto's inzenden voor het thema buiten kan tot zaterdag 28 juli 17:00 uur. Het nieuwe thema wordt diezelfde dag aangekondigd.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel