Nieuwe fotobewerkingssoftware, nieuwe elektronische flitser én draadloze controllers

Nog meer nieuws van Olympus

Remco Stunnenberg 882 0
Samen met de Olympus OM-D E-M1X, introduceerde Olympus recent ook officieel nieuwe fotobewerkingssoftware, een nieuwe elektronische flitser én draadloze controllers.

De "Olympus Workspace" –fotobewerkingssoftware levert volgens Olympus authentieke beeldweergave- en bewerkingsfuncties met verschillende workflows voor professionele fotografen. Olympus Workspace kan gratis worden gedownload voor gebruikers die een Olympus-camera bezitten.

Lees ook: Lancering Olympus OM-D E-M1X een feit

Olympus: Elektronische flitser FL-700WR
 

De FL-700WR is een elektronische flitser die compatibel is met draadloze bediening via RF. Tijdens draadloos fotograferen kan het worden gebruikt als controller of flitser met ingebouwde ontvanger. Dankzij het compacte, lichtgewicht ontwerp is de flitser erg handzaam én draagbaar. De flitser heeft een hoge intensiteit bij een maximaal richtgetal van 42 (ISO 100 / m). Vanwege de stof-, spatwater- en vorstbestendige constructie (-10 ° C) biedt de flitser betrouwbaarheid bij het fotograferen in verschillende omgevingen, inclusief regen.

Draadloze controller FC-WR & draadloze ontvanger FR-WR


De FC-WR en FR-WR kunnen meerdere flitsers op afstand bedienen vanaf de camera. Dit maakt veelzijdige, draadloze flitsfotografie mogelijk. Net als de FL-700WR-flitser, heeft ook de controller een stof-, spatwater- en vorstbestendig (-10 ° C) ontwerp. De controller kan verbinding maken met drie groepen en een onbeperkt aantal flitsers.

De officiële lancering van de Olympus OM-D E-M1X, gisteren in Hamburg. (© Remco Stunnenberg)

Beschikbaarheid en prijzen


Het volledige flitssysteem is vanaf eind februari 2019 beschikbaar.

FL-700WR flash €349,-

Wireless Commander FC-WR €299,-

Wireless Receiver FR-WR €199,-

 

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco