Profiteer nu!

Nikon winter cashback

Christel de Wolff 441 0
December is dé tijd van het jaar om voordelig gear te shoppen. Nog tot en met 15 januari 2019 kun je bij Nikon profiteren van tot wel € 300,- cashback per product.

Nikon winter cashback

Wil jij profiteren van tot wel € 300,- cashback op geselecteerde Nikon gear? Koop dan nog tot en met 15 januari 2019 een van de actieproducten. Welke dat zijn zie je hier verzameld.

Nikon cashback aanvragen

Cashback acties werken als volgt. Je koopt een product in de geselecteerde winkels of online. Daarna kun je met de aankoopbon, de streepjescode van het product en je bewijs van registratie online jouw cashback claimen. Dat doe je via deze link.

Profiteer van tot € 300,- cashback

Op zoek naar een Nikon spiegelreflexcamera of compact camera? Een Nikkor FX, DX of prime lens met f/1.4? Nikon heeft diverse producten geselecteerd waarop je cashback kunt claimen. De hoeveelheid is niet voor ieder actieproduct hetzelfde en kan oplopen tot € 300,-. Wil jij jouw voordeel alvast uitrekenen? Klik hier voor de complete lijst actieproducten met hun cashbackbedragen.  

Wacht niet te lang met het claimen van jouw Nikon winter cashback. Je kunt tot uiterlijk dinsdag 29 januari jouw aanvraag te doen. 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel