Krijg tot € 200,- terug

Nikon trakteert: 100 dagen cashback & cadeau's

Redactie DIGIFO... 1162 0
Nikon bestaat 100 jaar en blijft maar traktaties uitdelen. In augustus kwam het bedrijf natuurlijk met de indrukwekkende D850 en vanaf vandaag heeft het bedrijf een tweede Cashback-actie op touw gezet. Koop binnen 100 dagen één van de geselecteerde actieproducten en krijgt tot € 200,- terug én een cadeautje.

Nikon heeft maar liefst 22 producten geselecteerd, van professionele spiegelreflexcamera's tot compacte bridgecamera's, waarbij je na aanschaf maximaal € 200,- teruggestort krijgt op je rekening. En als dat niet genoeg is krijg je bij elk product ook nog een extra cadeautje, van een mooie cameratas tot een 'limited edition' camerariem.Nikon

Lees ook: Review: De Nikon D850 - Verjaardagscadeau

Hoe werkt de Nikon Cashback

Iedereen die tussen vandaag en 23 januari een geselecteerd product koopt bij een erkend verkooppunt kan online een formulier invullen, een scan of foto van het aankoopbewijs uploaden en krijgt binnen de kortste keren tot € 200,- teruggestort en een cadeautje thuisgestuurd.

Kijk voor de geselecteerde producten, het bedrag dat teruggestort wordt en het extra cadeautje op deze website van Nikon.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie