Nikon ontwikkelt twee nieuwe NIKKOR Z-objectieven

Redactie DIGIFO... 622 0
Nikon kondigt de ontwikkeling aan van twee nieuwe NIKKOR Z-objectieven: de NIKKOR Z 85mm f/1.2 S, een lichtsterk objectief met middellange tele- en vast brandpunt, en de NIKKOR Z 26mm f/2.8, een plat groothoekobjectief met vast brandpunt.

NIKKOR Z 85mm f/1.2 S

De NIKKOR Z 85mm f/1.2 S maakt deel uit van de alsmaar groeiende S-Line NIKKOR Z-objectiefserie en biedt een uitstekende beeldreproductie en een prachtige bokeh. Dit objectief breidt de mogelijkheden van portretfotografie uit en is met name geschikt voor trouw- en modefotografie.

Lees ook: 12 keer getest: Nikkor Z - objectieven

NIKKOR Z 26mm f/2.8

De NIKKOR Z 26mm f/2.8, het tweede krachtige objectief dat wordt ontwikkeld, heeft een zeer platte en lichte behuizing, ideaal voor amateurfotografen die veel onderweg zijn met hun camera's. Dit objectief met vast brandpunt is de perfecte aanvulling voor in de fototas en zorgt ervoor dat fotografen geen enkele kans op een mooi beeld voorbij laten gaan.Lees ook: Nikon Z 9 is camera van het jaar

Nikon zet in op helpen benutten van volledige creativiteit

Nikon stelt zich tot doel een leidende rol te spelen in de beeldverwerkingscultuur en producten te ontwikkelen die niet alleen aan de wensen van de gebruikers voldoen, maar hen ook in staat stelt hun volledige creatieve en technische potentieel te benutten.

Info: Nikon.nl

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie