Nikon breidt haar COOLPIX-gamma uit met 8 nieuwe Coolpixen

Redactie DIGIFO... 1098 0
Nikon breidt haar COOLPIX-gamma uit met 8 nieuwe Coolpixen. De stijlvolle COOLPIX S9500 met wifi functie, de 16-megapixel COOLPIX S5200 in zakformaat met wifi, de compacte en reislustige COOLPIX S9400, de COOLPIX P520 bridgecamera met 42x optische zoom, de COOLPIX L820 met 30x superzoom, de oersterke en waterdichte AW110 actiecamera, de stoere waterdichte S31 gezinscamera en de 16-megapixel L27 met slim portretsysteem.

Met de stijlvolle COOLPIX S9500 met wifi functie, kun je in luttele seconden van groothoek inzoomen tot supertele.

De 16-megapixel COOLPIX S5200 in zakformaat met geïntegreerde wifi-functionaliteit kun je alle magische momenten ter plekke delen naar een compatibel smart device.

De compacte COOLPIX S9400 met zoomobjectief is geschikt voor fotografen die dol zijn op reizen, sportmanifestaties, concerten en nog veel meer, en laat je al je avonturen op een stijlvolle manier vastleggen.

De COOLPIX P520 is een superveelzijdige bridgecamera met 42x optische zoom, een van de krachtigste die momenteel verkrijgbaar is en maakt het mogelijk zowel close-ups te maken als verafgelegen landschappen te fotograferen.

Nikon Coolpix P520

De COOLPIX L820 met NIKKOR-objectief met 30x superzoom en functionaliteit voor Full HD-filmopnamen neemt je een hoop regelwerk uit handen.

De AW110 is een echte actiecamera. De oersterke camerabody is belust op avontuur. Of je hem nu in je hand houdt, op een surfplank monteert, aan je rugzak vastmaakt of aan een duikfles hangt, je kunt elke draai, plons, duik en val haarscherp op foto en Full HD-film (1080p) vastleggen. Hij is waterbestendig tot een diepte van 18 m en schokbestendig tot een valhoogte van maximaal 2 m.

De stoere 10-megapixel S31 is een oerdegelijke en gebruiksvriendelijke camera die door het hele gezin kan worden gebruikt.

De 16-megapixel L27 is niet alleen leuk om te zien, hij kan ook tegen een stootje en is eenvoudig in het gebruik. Daarnaast beschikt deze camera over intelligente instelfuncties, zodat je altijd het maximale uit je foto's en films haalt.

Bron: Persbericht

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie