Komende zaterdag bij Kamera Express

Nieuwste rage: creatief fotograferen met de Diana F+

Redactie DIGIFO... 1396 0
Analoge camera’s zijn een tijdje uit beeld geweest, maar we kunnen er niet omheen: lomo fotografie is de laatste jaren populairder dan ooit! De charme van analoog zit ‘m voor veel mensen in de creativiteit. Je moet weer nadenken voordat je afdrukt.

Lomography Diana F+ workshop

In de vroege jaren 60 was de Lomography Diana camera een ware cult legende, beroemd om de dromerige, stralende, lo-fi foto’s. De Diana F+ geeft een nieuwe twist aan deze klassieker met allerlei nieuwe features zoals panorama, meervoudige belichting en lange sluitertijden. Kortom: de perfecte manier om te experimenteren met fotografie! Kamera Express speelt in op deze trend, door in samenwerking met Lomography een Diana F+ workshop te organiseren.

Aanstaande zaterdag (11 maart) om 10:00 zal de eerste Diana F+ workshop plaatsvinden in de Kamera Express Superstore Rotterdam. De workshop begint met een presentatie waarin je alles te weten komt over de vernieuwde Diana F+. Er wordt o.a. uitgelegd wanneer je de ‘N’ knop gebruikt of wanneer je juist voor de ‘B’ knop moet kiezen. Ook krijg je allerlei handige tips over hoe je creatieve foto’s kunt maken en wordt de double exposure functie toegelicht.

Na de presentatie is het tijd om erop uit te gaan! Je krijgt een (leen)camera met een rolletje 120 film en dan is het tijd om de theorie en tips in de praktijk te brengen. Aan het eind van deze workshop kom je gegarandeerd met creatieve, inspirerende en dromerige beelden thuis.

Enthousiast geworden? Voor deze workshop is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Liever een andere workshop, lezing of masterclass bijwonen? Bekijk dan de activiteitenagenda van Kamera Express!

Meer dan 100 foto-activiteiten bij Kamera Express!

Kamera Express streeft naar het meest uitgebreide aanbod in foto-activiteiten van Nederland. In 2017 zullen er meer dan 100 activiteiten georganiseerd worden in de vorm van workshops, lezingen en masterclasses. Er zijn activiteiten voor iedere doelgroep: zowel beginners als gevorderden zijn bij Kamera Express aan het juiste adres! De workshops variëren van natuur- tot studiofotografie en macrofotografie tot Adobe Photoshop Lightroom. Kamera-Express

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie