Nieuwe OWC ThunderBlade X8 breidt best-in-class draagbare opslaglijn uit

Redactie DIGIFOTO Pro 475

Transcontinenta BV, distributeur van Other World Computing® (OWC) in de Benelux, kondigt een nieuw ThunderBlade-model aan dat een nieuwe definitie geeft aan de snelste Shuttle en Edit RAID SSD in het universum voor creatieve professionals. De nieuwe OWC ThunderBlade X8, die al wordt beschouwd als de beste productieschijf ter wereld, tilt de prestaties naar nieuwe hoogten met een werkelijke snelheid tot 2949 MB/s en tot 16% meer capaciteit en efficiëntie in RAID 5.

ThunderBlade blijft de lat hoger leggen voor wat mogelijk is in een productieschijf, waardoor gebruikers naadloos data-intensieve taken kunnen uitvoeren en hun creatieve output naar nieuwe niveaus kunnen tillen.

Functioneel ontwerp

ThunderBlade is ontworpen voor snelle omgevingen waar tijd geld is, en zorgt ervoor dat uw projecten uw deadlines halen. ThunderBlade navigeert moeiteloos door ongecomprimeerde contentstromen met hoge bandbreedte en levert ongeëvenaarde snelheid en betrouwbaarheid. De ThunderBlade is ontworpen met het oog op draagbaarheid en heeft een geïntegreerd vinkoelsysteem. De ThunderBlade voelt zich thuis op de set, in de montagesuite of wordt comfortabel vervoerd tussen opnames in zijn ballistische hard-shell koffer.

Prestatiecertificatie voor langdurig inbranden

De ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties houden niet op bij de top-of-the-line hardware. Voordat een ThunderBlade wordt verzonden, ondergaat deze een rigoureuze "burn-in" prestatiecertificering van meerdere uren om er zeker van te zijn dat de ThunderBlade in perfecte staat aankomt en klaar is om meteen aan de slag te gaan.

"OWC zette een nieuwe standaard voor externe schijfmogelijkheden met de originele ThunderBlade, met baanbrekende snelheden, betrouwbaarheid en robuuste transporteerbaarheid," aldus OWC-oprichter en CEO Larry O'Connor. "De nieuwste ThunderBlade bouwt voort op dit erfgoed en verbetert de prestaties, de totale bruikbare opslag en zelfs de robuustheid, waardoor creatieve professionals nog meer kunnen bereiken met rotsvaste gegevensbescherming."

Belangrijkste kenmerken ThunderBlade

  • Onvergelijkbaar: tot 2949 MB/s ready-to-run, tijdbesparende snelheid, zonder concurrentie
  • Groots: tot acht NVMe M.2 SSD's voor maximaal 32 TB
  • Easy RAID: robuuste software voor het maken, bewaken en beheren van geavanceerde RAID-sets
  • Veelzijdig: leg tot vijf extra Thunderbolt-apparaten in serie of sluit een USB-C-apparaat of beeldscherm aan via de tweede Thunderbolt-poort
  • Stabiel: antislip rubberen voetjes houden de ThunderBlade op zijn plaats, terwijl OWC ClingOn de meegeleverde Thunderbolt-kabel vastzet
  • Betrouwbaar: warmteafvoerend ventilatorloos aluminium chassis zorgt ervoor dat er geruisloos op topsnelheid mee gewerkt kan worden
  • Informatief: bevestig gebruiksstatus onmiddellijk via geïntegreerde LED's
  • Mobiel: compacte voetafdruk en op maat gemaakte ballistische hard-shell behuizing maken dit de perfecte shuttle drive
  • Gecertificeerd: voldoet aan Intel Thunderbolt en OWC operationele certificeringen voor gegarandeerde prestaties en betrouwbaarheid
  • Zorgeloos: 3 jaar beperkte garantie van OWC

Prijzen en beschikbaarheid

De OWC ThunderBlade is verkrijgbaar met een capaciteit van 8TB, 16TB of 32TB, met een adviesprijs vanaf € 2299,99 inclusief btw.

 

Ook interessant:

Lees hier: Zin en onzin van lichtsterke objectieven

Lees hier: De autofocus van je DSLR uitgelegd!

afbeelding van Kasper Knoester

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie