OWC Drive Dock

Nieuw: OWC Drive Dock

Fabienne Keijzer 1818
Bestanden worden groter en groter. Er wordt zelfs gesproken over een heuse megapixel-oorlog. Maar die gigantische bestanden worden helaas ook lastiger om te bewerken en bewaren op je computer of laptop. One World Computing komt met een slimme oplossing: OWC Drive Dock.

OWC Drive Dock

One World Computing (OWC) speelt handig in op de trends rondom de alsmaar groter wordende bestanden. Ze komen met een compacte dock waarin je verschillende drivers kunt plaatsen en deze gemakkelijk tegelijk kunt gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk switchen tussen het werken in Photoshop of Premiere Pro, beide grote programma's om tegelijk te laten draaien op een relatief kleine laptop. Het OWC Drive Dock heeft twee slots voor 3.5-inch en 2.5-inch drives. Je connect de Drive Dock gemakkelijk met je laptop of computer door een USB 3.1.

OWC Drive Dock
OWC Drive Dock

Prijs 

De OWC Drive Dock is zeer betaalbaar en is een betere optie dan het aanschaffen van dure en logge externe hard drives. De Drive Dock is ideaal voor gebruikers die te maken hebben met grote hoeveelheden data. De OWC Drive Dock is verkrijgbaar vanaf 279 euro via Apple4You.
 

Lees ook: Altijd opslagruimte, waar je ook bent

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne