Nieuwe functie Google Photos: Backup Now

Nieuwe functie Google Photos: Backup Now

Redactie DIGIFO... 725 0
Het gebeurt regelmatig, je mobiele telefoon zit vol en je moet deze aansluiten op de computer om je foto's over te zetten en ruimte vrij te maken. Google Photos komt met een nieuwe handige update voor Android. Deze update heeft een nieuwe functie waarbij je gemakkelijk een back-up kan maken van je foto's. Daarbij komt ook nog eens dat je onbeperkte opslag hebt.

"Save what you want, when you want with manual backup," schreef het team van Google Photos in een Google+ bericht. Om de functie te gebruiken, selecteer je eerst de foto's waar je een back-up van wilt maken. Tik vervolgens op de drie stippen, waarna een menu verschijnt. Kies hier voor de 'backup now' optie. Het bedrijf heeft al een aantal andere mooie verbeteringen voor zijn Android-app. Een update maakt het een stuk makkelijker om uw foto's te bewerken en te organiseren op een Android-apparaat.

Emoticons

In de app is het, met de nieuwe update, ook mogelijk om te zoeken met emoticons in plaats van tekst. Toevallig werd deze functie toegevoegd op 1 april, maar de nieuwe functie werkt ook echt. Bij het selecteren van de zoekbalk, komt de app zelf al met een paar suggesties van emoticons. Zodra je een emoticon hebt geselecteerd, komt de app gelijk met de zoekresultaten.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie