Beter dan de eerste

Nieuw officieel portret president Trump

Redactie DIGIFO... 1100 0
Kort na de inauguratie van Donald Trump als president van de Verenigde Staten kwam het Witte Huis met een bijzondere foto van de kersverse president. De foto was niet veel soeps en veel mensen snapte niet waarom deze foto was gekozen als officieel staatsportret. Gisteren heeft het Witte Huis een nieuw portret vrijgegeven en die is een stuk beter dan de eerste.

De foto die het Witte Huis in januari publiceerde werd door veel mensen als zacht gezegd bijzonder aangemerkt. De nieuwe president was niet helemaal scherp in beeld en achter hem was het Witte Huis te zien (scheef) met een vreemde blauwe kleur. Om nog maar te zwijgen van zijn bijzondere blik. Bijna een jaar later was dit officiële portret nog steeds niet te zien op officiële overheidslocaties. Gisteren kwam het Witte Huis met een nieuw portret dat direct duizend keer is om zo snel mogelijk verspreid te worden.President Trump Official Portrait

Lees ook: Officieel Trump-portret: niet veel soeps

Nieuw portret Trump – Beter dan de eerste, nog niet perfect

Het nieuwe staatsportret is duidelijk een stuk beter dan de eerste. Hij is een stuk scherper in beeld gebracht, kijk veel vriendelijker (en natuurlijker) en de kleuren zijn een aanzienlijk subtieler. Er is echter nog wel het één en ander aan de foto aan te merken. De achtergrond is erg onrustig door het patroon van het behang en de lijst (op de foto rechts) lijkt niet helemaal recht en loopt nog door achter de schouder van de president.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie