Fotofair 2021

Neem deel aan de masterclass paarden fotografie op Fotofair 2021

Redactie DIGIFOTO Pro 769
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo leer je tijdens deze masterclass onder leiding van Sanne van Dee hoe je paarden met modellen fotografeert.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021.

Masterclass paarden fotografie

Onder leiding van Sanne van Dee ga je je tijdens de 120 minuten durende masterclass verdiepen in het vastleggen van de band tussen mens en paard. Deze band vastleggen is een behoorlijk uitdaging waarbij het vooral aankomt op veel geduld, aansturing en het klikken op juiste moment. Let op: deze masterclass wordt op alleen op zaterdag 3 juli 2021 gegeven. Meer weten over de workshop of je meteen inschrijven? Klik dan hier.

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken.

Wat ga je leren?

Tijdens deze masterclass zal Sanne je heel veel tips geven om de speciale band tussen mens en paard op een sprookjesachtige wijze vast te leggen. De volgende punten zullen aan bod komen:

  • Welke instellingen je het beste kunt gebruiken bij portretfotografie;
  • Hoe je optimaal gebruik maakt van de locatie en het natuurlijke licht;
  • Aansturing van het model en paard voor de beste positionering en poses die de band het beste tot uitdrukking laten komen;
  • Hoe je styling toe kunt passen voor het creëren van een sprookjesachtige sfeer.

Om aan de masterclass te kunnen deelnemen zal je moeten beschikken over geduld, passie voor paarden en fotografie, een spiegelreflex of systeemcamera met een objectief van rond de 200 mm of een zoomlens en een notitieblokje en pen voor het maken van aantekeningen.

Over Sanne van Dee

Als klein meisje groeide Sanne al op met een camera en op 18-jarige leeftijd kon zij haar passie voor fotografie en paarden op succesvolle wijze combineren en startte haar eigen onderneming. Al ruim twee jaar fotografeert ze onder de naam Equishoots. Sanne stond eerder ook al op de cover van DIGIFOTO Pro (nummer 5, november 2020) en in de rubiek Jong Talent vertelt zij meer over zichzelf en haar liefde voor fotografie en paarden. Zou jij meer willen leren over Sanne en tegelijkertijd meer te weten willen komen over paarden fotografie? Klik dan hier om je in te schrijven voor de masterclass.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie