iconishe namen en jonge talenten

MOAM presenteert naslagwerk hedendaagse fashion

Christel de Wolff 4389
Fashionliefhebbers opgelet. MOAM amsterdam heeft vorige maand het boek MOAM contemporary fashion & arts in amsterdam gelanceerd. Het boek is een naslagwerk vol met mode, beeldende kunst en natuurlijk fotografie.

Op donderdag 21 maart 2019 werd MOAM contemporary fashion & arts in amsterdam gelanceerd door uitgeverij MENDO. Alle meewerkende fotografen, designers en stylisten werden uitgenodigd om het eindresultaat samen te bekijken.

MOAM contemporary fashion & arts in amsterdam

Gevestigde namen in de modewereld werden door MOAM geselecteerd naast jonge en aanstormende talenten. In MOAM contemporary fashion & arts in amsterdam komen de diverse visies op de creatieve cultuur van Amsterdam en de rest van Nederland samen.
mode fashion nicky onderwater nikon

Het unieke boek met meer dan 200 pagina's toont nieuw werk van Claes Iversen, Daan Roosegaarde, Daily Paper, David Laport, G-Star RAW, Iris van Herpen, Jan Taminiau, Jimmy Nelson, Koos Breukel, Maarten Spruyt, Marc de Groot, Paul Bellaart, Philippe Vogelenzang, Piet Hein Eek, Piet Paris, Rijksmuseum, Sophie van der Perre, The New Originals en Valentina Vos.

Nikon en fashion fotografie

Fotografietalent Nicky Onderwater timmert hard aan de weg en mag namen als ELLE, L’Officiel en de Bijenkorf al tot haar clientèle noemen. Nikon stelde een D850 en objectieven voor haar ter beschikking en gaf haar een training over hoe zij het beste uit haar camera kan halen. 'Ik doe veel editorial beautyshoots en dan is het heel belangrijk dat de huid van het model prachtig is en het schaduwverloop er mooi en natuurlijk uit ziet. De D850 pakt de huidtonen en kleuren heel goed op dus ik ben superblij dat ik deze body mocht gebruiken.' zegt Nicky.  In de shoot voor het boek werd zij gekoppeld aan demure, couture hoedenmaker uit Amsterdam.

Meer informatie MOAM contemporary fashion & arts in amsterdam

Meer informatie over het boek vind je op de website van MOAM. Of bestel het boek via de website van uitgeverij MENDO.

Headerbeeld: Nicky Onderwater via Nikon

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel